Wiadomość od: Andrzej2119 (300) , wysłana z komputera o numerze IP: 83.7.154.237
Strona z przedmiotem: OGAR POLSKI-ZBIERAMY NA OPERACJĘ SHILI !!!
--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
Witam, chciałam pomóc. Nie chcę kolczyków, ale jeśli poda mi Pani/Pan numer konta i dane do przelewu to wpłacę jakąś symboliczną kwotę. pozdrawiam
................................................................................................
Tak napisał ten Pan/i,a a oto moja odpowiedz:
Witam i bardzo dziękuję z góry za pomoc dla Agaty i jej ogarki.Kolczyki wykonalam wlasnie na ten cel,więc proszę tylko napisać,a będą pańskie.Zapraszam rownież na naszą ogarkową stronę
http://www.ogarkowo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
W temacie "zdrowie',można sledzić caly przebieg ratowania suni i wszelkie nasze ogarowiczów poczynania.Oto dane do przelewu,bezposrednio do zainteresowanych.Dziękuję.Mirka.
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
agata-budynek napisał(a):
Jeszcze raz bardzo, ale to bardzo wszystkim dziękuję za słowa otuchy i przede wszystkim za pomoc finansową. Jesteście NIESAMOWICI. DZIĘKUJĘ BARDZO.
Moje dane do przelewu
Agata Budynek
Skurcza 41
08-470 Wilga
Bank PEKAO SA O/Garwolin
Nr konta : 12 1240 2728 1111 0000 3986 0789