Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Butów się pozbyła bo się ząbki odcisnęłyBasiaM pisze:Dziewczyna chce się pozbyć niepotrzebnych rzeczyot, co

Nie mam pojęciaketrin pisze:czyżby zrobiła Ci pilota czy szykuje sie na wymiane garderoby bo wiosna idzie
...ciekawe co jeszcze wymyśli

A dzisiaj wyciągnęła z głębi szafy zapomniane przeze mnie pudełko z kilkoma puszkami dla burków i próbkami karmy suchej (karma zjedzona of course

wszoleczek pisze:Minę ma świetną- wie co zrobiła a chyba udaje Greka
Mam jeszcze kilka takich zdjęć na miejscu zbrodni i mina właściwie zawsze taka samairie pisze:Tak, te jej miny na tego typu zdjeciach - bezcenne

Ale dzisiaj jak szorowałam dywan to mnie dopiero rozwaliła. Wzięłam gąbkę z odplamiaczem i szoruję energicznie prawo -lewo,prawo -lewo a ona ze spuszczonym łbem jak na korcie tenisowym kibice za piłeczką za moją ręką prawo- lewo, prawo -lewo...trochę tak pomachała

przeczytalam: prawo- lewo, prawo -lewo...trochę tak pomagałaAnia W pisze:prawo- lewo, prawo -lewo...trochę tak pomachała
i mysle sobie: grzeczna sunia jednak, pomogla pani troche

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
I od razu ma się radość ze sprzątaniaAnia W pisze: Ale dzisiaj jak szorowałam dywan to mnie dopiero rozwaliła. Wzięłam gąbkę z odplamiaczem i szoruję energicznie prawo -lewo,prawo -lewo a ona ze spuszczonym łbem jak na korcie tenisowym kibice za piłeczką za moją ręką prawo- lewo, prawo -lewo...trochę tak pomachała

Natalia i Nero
Aniu, polecam blokady na drzwi szafy, takie antydzieciowe- na pewno są w IKEI, a w tym tygodniutakże w Lidlu jak masz jakiegoś blisko
. Takie piloty Różka nam robi jak się tylko do szafy dorwie, blokady pozakladane i jest względny spokój. Piszę względny, bo nie zakladalismy na szuflady komody (celowo, niech dziecko ma coś z życia, a poza tym można posadzić niech wyciąga i ma zajęcie na chwilę
). Przyznam Ci się, że żadna moja sucz taka pomysłowa nie była jak Łoza, pełen szacun dla niej! 

- aganowaczek
- Gadu-Gadu: 0
Łycarek mój kochany też ma taki wyraz mordki jak ma dla mnie "niespodziankę"
Co Rodzina to Rodzina

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Przecież to z miłości do Ciebie
,mój małżonek zostawia ogrom np.swoje dresy albo polarka,sweter ,zwłaszcza Łazik lubi spać na takim ciuszku
a mógłby np. twój tato zabierać Łozę do siebie jak ty jesteś w pracy?
U naszej Zojki rozrabiactwo
minęło (może nie definitywnie )po cieczce ,ale cieszę się ,że jest taka operatywna
(to jej zostało)
z dywanu na razie zrezygnowałam ,bo okazało się,że tam najlepiej smakują surowe kości ,z sikaniem uporaliśmy się dosyć późno no i dwie kanapy poszły ,teraz ta trzecia ok.
A co z klatką?

a mógłby np. twój tato zabierać Łozę do siebie jak ty jesteś w pracy?
U naszej Zojki rozrabiactwo

z dywanu na razie zrezygnowałam ,bo okazało się,że tam najlepiej smakują surowe kości ,z sikaniem uporaliśmy się dosyć późno no i dwie kanapy poszły ,teraz ta trzecia ok.
A co z klatką?
- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
No brawo Łozunia
Widać, że są rodziną z Miną
Zastanawiam się, czy One sobie nie przekazują jakiś wskazówek na spacerach 

Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia
- Administrator
- Sołtys Wsi Ogarkowo