Nie wiem co robić, pomóżcie!
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Nie wiem co robić, pomóżcie!
Biedna jeszcze taka zmęczona narkozą, ale ważne że już po.
Śruba i gwóźdź na stałe czy będą potem wyciągane?
Śruba i gwóźdź na stałe czy będą potem wyciągane?
Powtórzę za innymi, no to uffffffffffffffff
Teraz nich nam dziewczynka szybko zdrowieje, jestem pewna, że tak będzie
Agata-budynek: Dzisiaj rano wysłałam pocztą na konto pieniądze, proszę o potwierdzenie jak dotrą. Mam nadzieję, że się przydadzą, choć późno wysłane, bo jeszcze spore koszty przed Wami. Nie dziękuj kochana, my wiemy i musimy trzymać się razem nie tylko w dobrych chwilach, i wspierać jak to tylko możliwe.
Agatko, już teraz będzie dobrze i coraz lepiej
A Shila przy Waszej trosce i sercu i dobrej wet opiece szybko wyzdrowieje! Czekamy na wieści.
Piękna płytkowa akcja dziewczyny, brawo, a BasiaM jest niezastąpiona
A licytującym płytkę chciałam baaardzo podziękować za takie dobre i wielkie serca

Teraz nich nam dziewczynka szybko zdrowieje, jestem pewna, że tak będzie

Agata-budynek: Dzisiaj rano wysłałam pocztą na konto pieniądze, proszę o potwierdzenie jak dotrą. Mam nadzieję, że się przydadzą, choć późno wysłane, bo jeszcze spore koszty przed Wami. Nie dziękuj kochana, my wiemy i musimy trzymać się razem nie tylko w dobrych chwilach, i wspierać jak to tylko możliwe.
Agatko, już teraz będzie dobrze i coraz lepiej

Piękna płytkowa akcja dziewczyny, brawo, a BasiaM jest niezastąpiona

A licytującym płytkę chciałam baaardzo podziękować za takie dobre i wielkie serca

- layla50
- Gadu-Gadu: 0
Zapraszam serdecznie BasiuM.,mimo,że opisu wzięłam tylko chyba połowę,no możewięcej,to kawkę postawię dużą i jeszcze cos do kawki się znajdzie. 

Nieczulego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy!
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
- agata-budynek
Śrubę i gwóźdź trzeba będzie wyciągnąć za ok 6 tygodni w zależności od tego jak się będzie kość zrastała. Będzie kolejny zabieg i narkoza, ale już mniej bolesna-mam taką nadzieję. Przez ok 2 tygodnie będziemy musieli bardzo uważać czyli nosić po schodach, spacer króciutki i tylko na smyczy,bez szaleństw - wiem już że będzie trudno, ale damy radę. Musimy obserwować czy nie robi się żaden krwiak, żaden obrzęk itd. Najważniejsze że jest już po operacji, teraz musi już być tylko lepiej, najgorsze mają być pierwsze 3 dni i dzisiejsza noc, ale dam radę już 3 noce prawie razem śpimy, tak więc kolejne też mnie nie przerażają.
Shila teraz cały czas śpi.
Jak trochę odpocznę to zajrzę na konto i potwierdzę kolejne wpłaty.
Dziękuję Wam bardzo za wszystko, ale najbardziej za ciepłe słowa otuchy i wsparcia. OGAROMANIACY JESTEŚCIE WSPANIALI.
Shila teraz cały czas śpi.
Jak trochę odpocznę to zajrzę na konto i potwierdzę kolejne wpłaty.
Dziękuję Wam bardzo za wszystko, ale najbardziej za ciepłe słowa otuchy i wsparcia. OGAROMANIACY JESTEŚCIE WSPANIALI.
Wkońcu chyba niedaleko mieszkamylayla50 pisze:Zapraszam serdecznie BasiuM.,mimo,że opisu wzięłam tylko chyba połowę,no możewięcej,to kawkę postawię dużą i jeszcze cos do kawki się znajdzie.

Prześlij mi na priwa namiary ... zapakuję kiedyś psa, upiekę ciasto i zrobie nalot

Kusiaczek chyba się ucieszy z wizyty Uchatka

dopiero dziś przeczytałam ten wątek. jutro rano wpłacimy 50 zł, bezzwrotnie rzecz jasna. Dużo zdrowia dla Shili, Magnat i Mantra
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Od 22/23 do jutro rana (lub popołudnia) będzie przerwa techniczna na forum, więc z czystym sumieniem będziesz mogła troszkę odpocząć od nas i zająć się Shiląagata-budynek pisze: Jak trochę odpocznę to zajrzę na konto i potwierdzę kolejne wpłaty.

A wspólna noc bardzo Shilę uspokoi (Ciebie zresztą też

Trochę kostek lodu do 2 worków (żeby nie przeciekały) i do ręcznika- lepiej takiego grubszego, bo trochę będzie ziębić, a psa się nie odmrozi

Natalia i Nero
To dobry pomysł, dać im trochę oddetchnąć.wszoleczek pisze:[Od 22/23 do jutro rana (lub popołudnia) będzie przerwa techniczna na forum, więc z czystym sumieniem będziesz mogła troszkę odpocząć od nas i zająć się Shilą)

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- kasianiolek
Dużo zdrowia dla Shili, trzymam kciuki za szybki powrót do formy.
Długo nie zaglądałam do Ogarkowa, dowiedziałam się o problemach Shili przez allegro (Basię M) - Basiu dobra robota
(a przesłana pomoc na konto Basi, na rekonwalescencje Shili, jest bezzwrotna)

Długo nie zaglądałam do Ogarkowa, dowiedziałam się o problemach Shili przez allegro (Basię M) - Basiu dobra robota

- aganowaczek
Świetne wiadomości
Trzymajcie się!

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136