Nie wiem co robić, pomóżcie!

Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Re: Nie wiem co robić, pomóżcie!

Post autor: kasiawro »

Biedna jeszcze taka zmęczona narkozą, ale ważne że już po.
Śruba i gwóźdź na stałe czy będą potem wyciągane?
bea100

Post autor: bea100 »

Powtórzę za innymi, no to uffffffffffffffff :P
Teraz nich nam dziewczynka szybko zdrowieje, jestem pewna, że tak będzie :silacz:

Agata-budynek: Dzisiaj rano wysłałam pocztą na konto pieniądze, proszę o potwierdzenie jak dotrą. Mam nadzieję, że się przydadzą, choć późno wysłane, bo jeszcze spore koszty przed Wami. Nie dziękuj kochana, my wiemy i musimy trzymać się razem nie tylko w dobrych chwilach, i wspierać jak to tylko możliwe.
Agatko, już teraz będzie dobrze i coraz lepiej :P A Shila przy Waszej trosce i sercu i dobrej wet opiece szybko wyzdrowieje! Czekamy na wieści.

Piękna płytkowa akcja dziewczyny, brawo, a BasiaM jest niezastąpiona :marzyc_2:
A licytującym płytkę chciałam baaardzo podziękować za takie dobre i wielkie serca :brawo_1:
Awatar użytkownika
layla50
Gadu-Gadu: 0

Post autor: layla50 »

Zapraszam serdecznie BasiuM.,mimo,że opisu wzięłam tylko chyba połowę,no możewięcej,to kawkę postawię dużą i jeszcze cos do kawki się znajdzie. :happy3:
Nieczulego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy!
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
agata-budynek

Post autor: agata-budynek »

Śrubę i gwóźdź trzeba będzie wyciągnąć za ok 6 tygodni w zależności od tego jak się będzie kość zrastała. Będzie kolejny zabieg i narkoza, ale już mniej bolesna-mam taką nadzieję. Przez ok 2 tygodnie będziemy musieli bardzo uważać czyli nosić po schodach, spacer króciutki i tylko na smyczy,bez szaleństw - wiem już że będzie trudno, ale damy radę. Musimy obserwować czy nie robi się żaden krwiak, żaden obrzęk itd. Najważniejsze że jest już po operacji, teraz musi już być tylko lepiej, najgorsze mają być pierwsze 3 dni i dzisiejsza noc, ale dam radę już 3 noce prawie razem śpimy, tak więc kolejne też mnie nie przerażają.
Shila teraz cały czas śpi.
Jak trochę odpocznę to zajrzę na konto i potwierdzę kolejne wpłaty.
Dziękuję Wam bardzo za wszystko, ale najbardziej za ciepłe słowa otuchy i wsparcia. OGAROMANIACY JESTEŚCIE WSPANIALI.
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

layla50 pisze:Zapraszam serdecznie BasiuM.,mimo,że opisu wzięłam tylko chyba połowę,no możewięcej,to kawkę postawię dużą i jeszcze cos do kawki się znajdzie. :happy3:
Wkońcu chyba niedaleko mieszkamy :mysl_1:
Prześlij mi na priwa namiary ... zapakuję kiedyś psa, upiekę ciasto i zrobie nalot :cwaniak:
Kusiaczek chyba się ucieszy z wizyty Uchatka :fiufiu:
Obrazek

Obrazek
mania

Post autor: mania »

dopiero dziś przeczytałam ten wątek. jutro rano wpłacimy 50 zł, bezzwrotnie rzecz jasna. Dużo zdrowia dla Shili, Magnat i Mantra
Awatar użytkownika
wszoleczek
Gadu-Gadu: 3431453
Kontakt:

Post autor: wszoleczek »

agata-budynek pisze: Jak trochę odpocznę to zajrzę na konto i potwierdzę kolejne wpłaty.
Od 22/23 do jutro rana (lub popołudnia) będzie przerwa techniczna na forum, więc z czystym sumieniem będziesz mogła troszkę odpocząć od nas i zająć się Shilą :aniol:

A wspólna noc bardzo Shilę uspokoi (Ciebie zresztą też :jezyk_3: ). Czy wet nie kazał okładać troszkę lodem łapy :mysl_1: Warto się dowiedzieć, czy można, bo krioterapia zmniejsza prawdopodobieństwo wystąpienia odbrzęku czy krwiaku (zboczenie zawodowe ;) )

Trochę kostek lodu do 2 worków (żeby nie przeciekały) i do ręcznika- lepiej takiego grubszego, bo trochę będzie ziębić, a psa się nie odmrozi :)
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
Leszek

Post autor: Leszek »

wszoleczek pisze:[Od 22/23 do jutro rana (lub popołudnia) będzie przerwa techniczna na forum, więc z czystym sumieniem będziesz mogła troszkę odpocząć od nas i zająć się Shilą :aniol: )
To dobry pomysł, dać im trochę oddetchnąć. :psiako:
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Awatar użytkownika
kasianiolek

Post autor: kasianiolek »

Dużo zdrowia dla Shili, trzymam kciuki za szybki powrót do formy. :prosze_1:
Długo nie zaglądałam do Ogarkowa, dowiedziałam się o problemach Shili przez allegro (Basię M) - Basiu dobra robota :) (a przesłana pomoc na konto Basi, na rekonwalescencje Shili, jest bezzwrotna)
Kasia, Huba i Huzar
Hodowla Ogarów Polskich z Zatrzebia
http://www.hodowlaogara.pl/
Awatar użytkownika
aganowaczek

Post autor: aganowaczek »

Świetne wiadomości :happy3: :happy3: :happy3: Trzymajcie się!
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK :-)
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

ODPOWIEDZ