NASZE PSY ŚPIĄ...

Awatar użytkownika
nulka

Re: NASZE PSY ŚPIĄ...

Post autor: nulka »

No widzisz jaki kochany ,on wie ,że na poduszce jest najlepiej :D ,a ogr jak raz spróbuje :mysl_1: to pamięta :gleba: wszystko dobrze pamięta :D
Awatar użytkownika
wszoleczek
Gadu-Gadu: 3431453
Kontakt:

Post autor: wszoleczek »

Dzisiaj Nerowi się coś strasznego śniło :strach_2: . Warczał i popiskiwał przez sen, próbował biec. Jak go obudziłam, to był bardzo zdezorientowany, a potem schował głowę pod pościel i nie chciał wyciągnąć :gleba:
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

wszoleczek pisze:Dzisiaj Nerowi się coś strasznego śniło :strach_2: . Warczał i popiskiwał przez sen, próbował biec. Jak go obudziłam, to był bardzo zdezorientowany, a potem schował głowę pod pościel i nie chciał wyciągnąć :gleba:
Ja jestem teraz bardzo ciekawa jak ty go z powrotem do kojca wyrzucisz :D
Awatar użytkownika
wladekbud

Post autor: wladekbud »

Wszołeczek pozna metody działania ogara dążącego do ponownego wpakowania się do łóżka:
1."na biednego misia" - smutna minka, delikatnie majtający ogonek i centymetr po centymetrze wracanie z powrotem do łóżka,
2."na czołg" - przymknięte oczy, łeb w dół i pchanie do oporu, aż nie wciśnie się do łóżka,
3."na artystę" - śpiewowycie aż Pan się nie ulituje i nie wpuści z powrotem,
4."na partyzanta" - krążenie dookoła i zainteresowanie niby wszystkim innym (o, książka, o kwiatek, o paproch itd...), aż Pan przestanie uważać, a wtedy chyc :gleba:
"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Ania W pisze:Ja jestem teraz bardzo ciekawa jak ty go z powrotem do kojca wyrzucisz :D
Ja też, szybko sobie chłopak przystosował łóżko, pojętna bestia :D
Awatar użytkownika
wszoleczek
Kontakt:

wladekbud pisze: 4."na partyzanta" - krążenie dookoła i zainteresowanie niby wszystkim innym (o, książka, o kwiatek, o paproch itd...), aż Pan przestanie uważać, a wtedy chyc :gleba:
Tej nocy to stosował :D Ale nie czekał na moment, jak przestane uważać, tylko to krążenie nie dawało mi spać :gleba: . W końcu się przesunęłam i powiedziałam 'to chodź' :niewka:

A co do powrotu do kojca, to podejrzewam, że będzie ciężko (głównie dla mnie :placzek: )
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

wszoleczek pisze: A co do powrotu do kojca, to podejrzewam, że będzie ciężko (głównie dla mnie :placzek: )
Oj dla ciebie to jeszcze jakoś ujdzie, ale jak on zacznie wyć pod Twoim oknem co noc to będziesz miała ciekawie.
Awatar użytkownika
dor

Post autor: dor »

ja coś czuję, że mrozy zelżeją, wszoleczek zapomni o wyprowadzce Nera do kojca, a potem się okaże, że ogar tak fajnie komponuje się z wnętrzami, że już zostanie :fiufiu: :D
Awatar użytkownika
wszoleczek
Kontakt:

Ja bardzo chętnie bym go zostawiła :jezyk: Tylko rodzice... :nunu: Wszyscy w szoku, że taki grzeczny w domu :marzyc:
Natalia i Nero
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

Czyli teraz pracuje nad rodzicami metoda "na dobre wrazenie" :D
Obrazek
ODPOWIEDZ