Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie

Post autor: Ania W »

kasiawro pisze:Ooo popatrz wszoleczek faktycznie, nawet nie wiem czy Zagajowi to nie przeszkadza, muszę pogadać z nim, taka dziara w takim miejscu Warszawiance???? chyba nie wypada :gleba:
Dębniniaka? Dębnianka? Znaczy się ona z Dębna :jezyk:
I jest bardzo dumna ze swojego tatuaża i często specjalnie zarzuca uchem żeby inni też mogli popodziwiać ;)
Poza tym Łoza musi częściej oglądać zdjęcia Zagajka bo ostatnio w oko wpadł jej młody bernardyn i okazało się że oprócz brunetów lubi też kudłatych ;)
Awatar użytkownika
Malgosiaczek_27

Post autor: Malgosiaczek_27 »

Ależ piękne te warczące mordunie :D Super zdjęcia, aż miło popatrzeć :) A młodym ogarzycom często wpada w oko jakiś przystojniak ;) Już tak one mają :D :gleba: Zagaj cudny, taki ciemniutki, strasznie mi się podoba ten chłopaczysko :D A wracając jeszcze do tematu tatuażu Kozy to powiem tak...ciesz się Aniu że to nie kolczyk w nosie :D Tatuaż to jeszcze do przyjęcia :lol: :mrgreen:
Obrazek

Czekolada uspokaja bardziej, niż kolor zielony ;)
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Gosiu Koza dorasta, ciekawa jestem co wymyśli za 2-3 miesiące skoro teraz drze spódnice, może i przyjdzie czas na kolczyk i buty "oje" kto wie??
Aby tylko Koza nie zaraziła tym swego kochasia, Zagaj ma takie uchole że kilka kolczyków nawet mógłby mieć (takich kolorowych :gleba:) wyglądałby jak apacz albo taki z Peru co gra na fujarce.
Awatar użytkownika
Malgosiaczek_27

Post autor: Malgosiaczek_27 »

kasiawro pisze:Aby tylko Koza nie zaraziła tym swego kochasia, Zagaj ma takie uchole że kilka kolczyków nawet mógłby mieć (takich kolorowych :gleba:) wyglądałby jak apacz albo taki z Peru co gra na fujarce.
Wiesz Kasiu "płeć piękna" jest w stanie przekonać swoich kochasiów do rożnych rzeczy, wiec pilnowała bym żeby Zagaj za czas jakiś nie ruszył po kolczyk :D Swoją droga Koza jednak wygląda na rozsądna dziewczynę, tatuaż to jeszcze nic strasznego. Każdemu mogą się zdarzyć, jak to się mówi "błędy młodości" :D Może bunt młodzieńczy minie bezboleśnie. Swoja droga jako Apacz Zagajek nie wyglądał by zbyt ogarzo ;) Ogar z Peru...? :mysl_1: Nieeeeeee :wow_3: Sadzę, że chłopak nie będzie ryzykował utraty swego uroku. W końcu Ogar Polski "to jest to" :silacz: :cwaniak:
Obrazek

Czekolada uspokaja bardziej, niż kolor zielony ;)
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Śliczne ma ząbki kozunia ;)
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

kasiawro pisze:Gosiu Koza dorasta, ciekawa jestem co wymyśli za 2-3 miesiące skoro teraz drze spódnice, może i przyjdzie czas na kolczyk i buty "oje" kto wie??
Aby tylko Koza nie zaraziła tym swego kochasia, Zagaj ma takie uchole że kilka kolczyków nawet mógłby mieć (takich kolorowych :gleba:) wyglądałby jak apacz albo taki z Peru co gra na fujarce.
Ty, teściowa a przypomnieć ci kto ją nauczył otwierać drzwi co się skończyło zakupem gałki (trzeba będzie jeszcze jedną bo do łazienki też otwiera :roll: a w łazience otwiera szafkę i pranie wywleka na mieszkanie )?
Zaraz po drzwiach stwierdziła że szafę tez otworzy.
Za spódnicę myślałam że zabiję ale butów jeszcze nie ma na koncie. Tzn. ma kapcie ale jakieś słabe w tych Ząbkowicach sprzedają ;)
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

Miłość kwitnie ,a Wy mówicie ,że nic z tego nie będzie :mysl_1:
monik

Post autor: monik »

A ja tak wracając do GOCHY jeszcze:

czy ona też tak potrafi? :mysl_1:

http://www.break.com/index/coolest-chameleon-ever.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:twisted:
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

Widziałam coś podobnego kiedyś ;)
Gocha zmienia barwy i wzory ale różowego jeszcze nie miała.
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

Ostatnio jakoś zaniedbałam Was trochu, ale proszę wybaczcie... pańciostwo trochę znowu chorowało, te mrozy poniżej 20 były nawet dla mnie, wytrwałej spacerowiczki nie do przyjęcia. Ten czas spędziłam na pokonywaniu swojego rekordu w spaniu bez wychodzenia poza legowisko, oraz na oglądaniu telewizji i kibicowaniu naszym w Austrii.
Przed głównym meczem w słoneczną niedzielę wybraliśmy się na spacer, który mieliśmy już wcześniej zaplanowany (min. 2 godziny i trasa wytyczona oczywiście).
Spacer trwał ponad 2 godziny, ale trasę pokonaliśmy może w 1/4 swojego planu. Powód był taki... zresztą sami zobaczcie....
Pańcia częściej szła w poziomie niż w pionie :gleba: cierpliwości chwilami brakowało :D
Załączniki
I co dalej???
I co dalej???
Nie będę powtarzała słów jakie słyszałam z jej ust ;)
Nie będę powtarzała słów jakie słyszałam z jej ust ;)
Biegnę z pomocą.
Biegnę z pomocą.
Sama chciała tego spaceru.....;)
Sama chciała tego spaceru.....;)
Mnie też zdarzały się wpadki.
Mnie też zdarzały się wpadki.
Opanowałam te załamania
Opanowałam te załamania
i biegałam
i biegałam
szczęśliwa.
szczęśliwa.
Tomek potraktował mnie jak dywan, który się pierze na śniegu.
Tomek potraktował mnie jak dywan, który się pierze na śniegu.
Znowu czekam na nich
Znowu czekam na nich
ODPOWIEDZ