Wartka wita
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Wartka wita
Witajcie witajcie
i jeśli wiecie to napiszcie dokładnie ile i jakie imiona ma rodzeństwo Wartkiej 

- agata-budynek
- Gadu-Gadu: 0
I my witamy i serdecznie pozdrawiamy. 

1. Dzieciaki nie są trojaczkami, są wszystkie po kolei.
Wiadomo że czasami jest ciężko, ale kto ma lekko? Za to mamy w domu gwarno i wesoło. Nie narzekam wcale... No tylko wtedy jak kolejne dzieci wchodzą w okres 1 ROKU... To jest koszmar dopiero
Lataj za takim i sprzataj cały czas... Szok. Ale jak już przejda ten 1 rok to jest supcio.
2. wiem że mieliście problem z tym miotem - postaram się może w przyszłości pomóc w tym temacie, zresztą może p Janiak umiesci sam na stronie informacje o tym miocie bo o poprzednich są. Nie ma się czego wstydzić więc chyba umiesci
Ja absolutnie nie pamiętam żadnych imion, bliżej poznałam jeszcze tyko jedną suczkę ale też nie powiem jak się nazywała
Dla mnie była Ciemnogłówką a Wartka Jasnogłówką (inaczej "Ciapą"
tak tak... cały czas spała)
3. Mój samojed to kwintesencja samojeda - potrafił jak leżał pod drzwiami w swoim ulubionym miejscu jak przychodzili goście nawet nie podnieść łba.... Przesuwaliśmy go jak szmatę (no może ładniej mówiąc dywanik) w inne miejsce, albo goscie dawali nad nim wielkiego kroka, a on nawet oczu nie otworzył. Taki pies obronny z niego
Tchórz straszliwy - przed sarnami umykał... Za to jak ktoś mówi "jaki ładny pies" to on tak się zawsze patrzy w przestrzeń, pierś wypnie... Niby nie zauważa nic, ale pozuje jak model
Uparty jak licho, inteligentny, ale interesowny do granic, nic za darmo nie zrobi... Wszystko w zwolnionym tempie.... Nie zrobi po prostu siad, tylko najpierw wszystko skalkuluje, przemyśli... Można się położyć na nim, w ogóle bezstresowy pies.
No ale to forum o ogarach co nie
Więc starczy.
4. Zdjęcia (mam nadzieję że się dobrze wkleją bo nie mam czasu kombinować):

Pozdrawiam
Agnieszka

2. wiem że mieliście problem z tym miotem - postaram się może w przyszłości pomóc w tym temacie, zresztą może p Janiak umiesci sam na stronie informacje o tym miocie bo o poprzednich są. Nie ma się czego wstydzić więc chyba umiesci

3. Mój samojed to kwintesencja samojeda - potrafił jak leżał pod drzwiami w swoim ulubionym miejscu jak przychodzili goście nawet nie podnieść łba.... Przesuwaliśmy go jak szmatę (no może ładniej mówiąc dywanik) w inne miejsce, albo goscie dawali nad nim wielkiego kroka, a on nawet oczu nie otworzył. Taki pies obronny z niego

No ale to forum o ogarach co nie

4. Zdjęcia (mam nadzieję że się dobrze wkleją bo nie mam czasu kombinować):

Pozdrawiam
Agnieszka
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
O jejciu jaka fajna ciapa przesłodka 

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Cudna sunia
Oczywiście jedno zdjęcie nam nie wystarczy, więc jak tylko dzieci pójdą spać, to chcemy więcej

Natalia i Nero
- Malgosiaczek_27
Zdjęcia prześliczne 
Teraz czekamy na kolejne, może z dzieciaczkami
Takie zdjęcia zawsze są przesłodkie
Witamy serdecznie i pozdrawiamy!
Małgosia, Paweł i Nutka

Teraz czekamy na kolejne, może z dzieciaczkami

Witamy serdecznie i pozdrawiamy!
Małgosia, Paweł i Nutka

U nas jest odwrotnie, ja jestem formalnie pani i pan ją pyta czy wyjdzie ze swoim psem.
Ja umowy nie czytałem i swoje wiem.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na bloga ogara z samojedem.
Ja umowy nie czytałem i swoje wiem.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na bloga ogara z samojedem.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.