ale tak po prawdzie, to balabym sie chyba spotkac Goche z bardzo bliska

Nulka Zagaj chyba jej nie widzi kilkakrotnie podchodził do terrarium i bardziej był zainteresowany świerszczami skaczącymi niż Gochą.nulka pisze: A co mówi Zagaj jak widzi Gochę ?
I mieliście super gościnę
Aga jak nie chcesz aby Natka znowu Was szturmowała o kameleona to nie możesz zapraszać Tomka do Was, bo wiesz jaką on ma wyobraźnię i jak Natce namąci w głowie tymagag pisze:Goha to ulubienica mojej Natki, muszę jej jutro foty pokazać! Co jakiś czas rozpoczyna szturm o kameleona
, na razie udaje mi się jakoś ataki odpierać
.
Węszynosko wszystko rozumiem, moja pańcia tak ma z myszkami i pająkamiweszynoska pisze:No cóż...wszystkie czterołapy ssakopodobnesą suuuuuper
ale do Gochy to mnie chyba nie przekonacie....
jest piękna jako okaz...ale brrrrrr![]()
Kasia soryyyyyyy
Aszemi ta Gocha nie przybija piątek, jest strasznym cykorem, wcześniejsza jadła z rękiAszemi pisze:A ja bym tam przybiła jej piątkę
Nie ucichł tylko jakoś pańcia podróżuje, a my u dziadków siedzimy często a tam nikt kompa nam nie daje, ale za to takie cuda jemyPaula pisze:Co słychać u Pasi, coś wątek ucichł
Z tym też się zgadzam, z kuchni mamy widok na śnieg, Tomek nazywa to górą lodową.ketrin pisze:pewnie ich zasypało albo kable zamarzły
oj tego to ja sobie nie umiem wyobrazić bo ja zmarzluch jestem potworny,a mój pan pilnuje ogniska domowego jak tylko się daAszemi pisze: ale gorsze jest to jak sie piec zacina i nagle robi się w domku zimno