irie pisze:Oba ogarki wygladaja swietnie.

Ale Bard to chyba wychudl troszku?

nulka pisze:No Bard na drugiej i trzeciej fotce figurę ma jak młoda Łoza

,uszy mu urosły

a oczy

oczy mają tyle miłości

Agata pisze:Dobrze widzieć Barda, faktycznie chyba zeszczuplał

.

No może trochę...Ale ja bardzo gonię rodzinę, żeby nie przesadzali z jedzeniem(z resztą oni też wiedzą o co chodzi). On ma swoje lata i tylne łapy ma słabsze niż kiedyś (chociaż i tak mi się wydaje,że nieco mięśni mu przybyło). Wolę, żeby był za chudy (co mu na pewno nie grozi) niż patrzeć jak nie może wstać
Uszka to może psom rosną jak ludziom - całe życie
bea100 pisze:Fajnie też na fotkach zobaczyć Barda w takiej dobrej kondycji

Aszemi pisze:Pięknie mu się uszka wywijają

No i ja też jestem bardzo szczęśliwa jak go widzę tak biegającego

Wiem, że się powtarzam ale po tym jak wyglądał i zachowywał się w zeszłym roku...i że niewiele brakowało...
A teraz nawet w galop wchodził jak go zawołałam (oczywiście wiedział, że mam kabanosy

). Może stąd te wywinięte uszy...od wiatru
A w domu bierze pieska (tego co dostał pod choinkę) i skacze, podrzuca...no czasem się przewróci ale radosny jest bardzo. Łoza patrzyła na dziadka baaardzo dużymi oczami
Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa pod jego adresem
bea100 pisze:
No i na żywo nie przypomina Skierki. Obie suńki są zupełnie inne. Skierka, choć młodsza nieco, to przy Łozie "skromniaczek" i "patyczak"

(na ten moment wzrostowy bo przecież obie rosną).
Ważne, że chyba się polubiły

Czekamy (obie) na wizytę (i koniecznie z aparatem bo cenię sobie AniuW Twoje "oko")

Na żywo faktycznie się nieco różnią

Ale Skierka jest w sumie wzrostu Łozy tylko faktycznie bardziej długonożna i z dłuższą kufą...ale też z fajnymi długaśnymi uszami

Łoza jak nastawi uszu to wygląda jak wnerwiona słonica

Z resztą przy subtelnej Skierce w ogóle wygląda jak słonica

Dla mnie Skierka jest bardzo podobna do mamy

Jak tylko zaczną się ferie pewnie uda nam się jakoś spotkać na spacerze