Kupię OGARA
Kupię OGARA
Planujemy z mężem kupić ogara na wiosnę 2010.
Czy ktoś coś wie o planowanych miotach? Zastrzegam że interesują nas tylko mioty po zrowych rodzicach u których nie ujawniły się żadne wady min. entropium i dichtiasis.
Pozdrawiam
Kasia
Czy ktoś coś wie o planowanych miotach? Zastrzegam że interesują nas tylko mioty po zrowych rodzicach u których nie ujawniły się żadne wady min. entropium i dichtiasis.
Pozdrawiam
Kasia
Re: Kupię OGARA
Ponoc planowanych jest kilka wiosennych miotow, pewnie wiec cos dla siebie znajdziecie.katmach pisze: interesują nas tylko mioty po zrowych rodzicach u których nie ujawniły się żadne wady min. entropium i dichtiasis.
Zapytam tylko - jesli mimo starannego doboru rodzicow u waszego szczeniaka ujawni sie ktoras z tych wad - bedziecie go nadal kochac?
Oczywiście że będziemy , to ma być członek naszej rodziny.
To że szukamy pieska po zdrowych rodzicach a chcemy ominąć dalekim łukiem te hodowle które co tu ukrywać w nosie mają jakiekolwiek standardy.
Piszę to bo kontaktowaliśmy się z paroma hodowcami , niektórzy zapewniali że mają psy zdrowe a od innych hodowców płynęła informacja że jest wprost przeciwnie.
My nie dobieramy rodziców , chcemy tylko kupić ogara po zdrowych psach.
To że szukamy pieska po zdrowych rodzicach a chcemy ominąć dalekim łukiem te hodowle które co tu ukrywać w nosie mają jakiekolwiek standardy.
Piszę to bo kontaktowaliśmy się z paroma hodowcami , niektórzy zapewniali że mają psy zdrowe a od innych hodowców płynęła informacja że jest wprost przeciwnie.
My nie dobieramy rodziców , chcemy tylko kupić ogara po zdrowych psach.
A nie przyszło Ci do głowy, ze Ci inni hodowcy mogli kłamać?Piszę to bo kontaktowaliśmy się z paroma hodowcami , niektórzy zapewniali że mają psy zdrowe a od innych hodowców płynęła informacja że jest wprost przeciwnie.
ad hania
wiemy to, że inni mogli kłamać, dlatego te pytania bo jesteśmy nieźle skołowani tym chaosem półprawd.
ad irie
nie wiem co tak miało wzruszyć , ale żeby się nie sparzyć wolę popytać , po to chyba jest to forum i inne.
pozdrawiam
wiemy to, że inni mogli kłamać, dlatego te pytania bo jesteśmy nieźle skołowani tym chaosem półprawd.
ad irie
nie wiem co tak miało wzruszyć , ale żeby się nie sparzyć wolę popytać , po to chyba jest to forum i inne.
pozdrawiam
taki skrot myslowy. po prostu nie daje wiary temu, co piszesz.
mimo to, powodzenia - obym sie mylila
mimo to, powodzenia - obym sie mylila
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Skąd jesteście? mieliście kiedyś kontakt z ogarami?
Ogar to nie tylko wady...
Ogar to nie tylko wady...
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
A inne standardy was nie interesują?
Pełne uzębienie? Agresja? Lękliwość? Pasja?
Tylko oczy??? To w sumie nie macie zbyt dużych wymagań
I zachłanne 
Ja bym żądała certyfikaty obydwu rodziców(można nawet o dziadków zahaczyć). Aktualnego!
Czyli takiego który był wydany do roku od momentu krycia.
Pełne uzębienie? Agresja? Lękliwość? Pasja?
Tylko oczy??? To w sumie nie macie zbyt dużych wymagań

Eee bo te hodowcy to takie podstępne sąkatmach pisze: Piszę to bo kontaktowaliśmy się z paroma hodowcami , niektórzy zapewniali że mają psy zdrowe a od innych hodowców płynęła informacja że jest wprost przeciwnie.

Ja bym żądała certyfikaty obydwu rodziców(można nawet o dziadków zahaczyć). Aktualnego!
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
hihihiihhihihih ale masz poczucie humoruAnia W pisze:Ja bym żądała certyfikaty obydwu rodziców(można nawet o dziadków zahaczyć). Aktualnego!