Żabo-Misie Z Gończaków 6 czerwca 2009
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: Żabo-Misie Z Gończaków 6 czerwca 2009
Acanka to znaczy Waszmość Pani wg straropolskiego słownika
A suńka jest faktyczną Waszmością mądra kombinatorka- w kojcu wchodziła sobie na stołeczek żeby lepiej widzieć co się dzieje za barykadą poza tym milusińska i przepiękna
Obecnie mieszka w Warszawie jak i jej siostra Alfa

A suńka jest faktyczną Waszmością mądra kombinatorka- w kojcu wchodziła sobie na stołeczek żeby lepiej widzieć co się dzieje za barykadą poza tym milusińska i przepiękna

Obecnie mieszka w Warszawie jak i jej siostra Alfa

No to już je na spacery! I do przedszkola 
Skończy się okres wakacyjny to pewnie znowu zaczniemy się od czasu do czasu spotykać
Mam nadzieję....

Skończy się okres wakacyjny to pewnie znowu zaczniemy się od czasu do czasu spotykać

Mam nadzieję....

No popatrz...a ja "wysyłam" co miot ogary do Krakowa- teraz też tam jedzie Sonatina...Aszemi pisze:...Obecnie mieszka w Warszawie jak i jej siostra Alfa

A tak na poważnie- mam nadzieję na kontakt z tymi dziewczynkami

W niedzielę odwiedziliśmy hodowlę z Gończaków i zastaliśmy tam jeszcze jednego Żabo-Misia
Kilka fot żwawego malucha na dwa dni przed odlotem za Wielką Wodę.
Amberek dzielnie sprostał zaczepkom Lokisa a i sam nie pozostawał mu dłużny. Dziarsko spacerował po ogródku, że nie potrafiłam zrobić mu porządnej fotki na trawie. Przecudna klucha - ech…….

Kilka fot żwawego malucha na dwa dni przed odlotem za Wielką Wodę.
Amberek dzielnie sprostał zaczepkom Lokisa a i sam nie pozostawał mu dłużny. Dziarsko spacerował po ogródku, że nie potrafiłam zrobić mu porządnej fotki na trawie. Przecudna klucha - ech…….

No to jeszcze kilka fotek 
1 września maluch wyruszył w Wielką Podróż na podbój swiata.
Jak Ci minęła droga Amberku?
Czy zdołałeś się już troszkę zadomowić w nowym miejscu? Polubiłeś już nowych opiekunów? Czy dbają o Ciebie tak jak troskliwa hodowczyni?

1 września maluch wyruszył w Wielką Podróż na podbój swiata.
Jak Ci minęła droga Amberku?
Czy zdołałeś się już troszkę zadomowić w nowym miejscu? Polubiłeś już nowych opiekunów? Czy dbają o Ciebie tak jak troskliwa hodowczyni?

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A tu Angel już 7-o miesięczny 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Dopiero takie maluchy a tu już dumny ogar z niego 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Amber cała mama
Żaba
A ciekawa jak tam nasza mama Chmurka ?

A ciekawa jak tam nasza mama Chmurka ?