Ale ja śledzę klubówki od 4 lat (nie za wiele) i nigdy nikt z nami nie konsultował gdzie, co i jak - uważam, że było ok i nie ma co narzekać, jak komuś bardzo zależy, chce i go stać to pojedzie nawet na drugi koniec kraju (Polska nie jest aż taka wielka).
Poza tym jeśli doszłoby do konsultacji to tyle ile osób, tyle byłoby głosów i też z tego by nic dobrego nie wyszło, bo potem to dopiero byłyby kłótnie, narzekania, że tego wysłuchali,a tego nie i takie tam....
Uważam, że Poznań jest prawie w centrum Polski i to bardzo dobra lokalizacja.
Wystawa Klubowa 2010 (?!)
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Wystawa Klubowa 2010 (?!)
Poznań jest akurat takim miejscem, że psiarzom nie musi się go reklamowac... Z jednej strony fajnie byłoby pojechac w bardziej nieznane miejsce a z drugiej już widzę miny publiczności na nasze koszulki, zielone pompony i ryk pompy strażackiej, takiej kręconej na korbkę hehehehe 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A mi się lokalizacja bardzo podoba

A jak załatwić taka pompęcarmen pisze:ryk pompy strażackiej, takiej kręconej na korbkę

Ja teź nic nie mam na przeciwko... pewnie dobra jak każda inna.. ale troszkę zdumiało mnie bo tu gadaliśmy o innym miejscu:) Ale widać kto pierwszy ten lepszy:))To co?? Gdzie klubówka 2011?????
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
pożyczyc od strażaków... mieszkam blisko boiska to co jest jakiś mecz i wbiją bramę "nasi" to kręcąAszemi pisze:carmen napisał(a):
ryk pompy strażackiej, takiej kręconej na korbkę
A jak załatwić taka pompę

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...