Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie
Nasze błogie lenistwo w pierwszym dniu świąt u dziadków:
- Załączniki
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
I teraz takie prawdziwe błogie lenistwo.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Pięęęękne to ostatnie spojrzenie
i słodkie lenistwo

i słodkie lenistwo

Dokładnie - Wielkanoc nie Boże Narodzenie...
No i fajnie że sucho
Las bukowy(?) super:)
No i fajnie że sucho

Ostatnie spojrzenie rewelacyjne.
cudo mordkaZadowolony Zagaj z "dziadkiem".

Potwór z Loch Ness

Jejciu, te uśmiechnięte burki, super.
A Jawornik to u Was, myślałem że kolo Wisły
A Jawornik to u Was, myślałem że kolo Wisły
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Ciepło było to fakt, sucho...hm zależy jak na to spojrzeć czasami ta trasę przebywałam w gorszych warunkach ale byłam czyściutka bo śniegu było do pasa. Teraz roztopy były i ziemia miękka się robiła i blotko było, widać po Tomka spodniachAnia W pisze:Dokładnie - Wielkanoc nie Boże Narodzenie...
No i fajnie że suchoLas bukowy(?) super:)

Wigro pisze: A Jawornik to u Was, myślałem że kolo Wisły
U nas jest

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Kolejny dzień świętowania za nami.
Wszyscy objadają się ponad swoje możliwości, tylko my z Zagajem dostajemy prawie to co zawsze. Tomuś mówi, że nasze ponad możliwości są nie ograniczone i dlatego
Wczoraj pojechaliśmy od dziadków do swego domku. Po drodze oczywiście spacer. Pogoda piękna, widoczność idealna (wiało strasznie) więc spacer był ciekawy i długi. Wszyscy chcieliśmy iść na Jawornik skoro widoczność idealna, ale świąteczne lenistwo ogarnęło Tomka i pozostaliśmy na równinie.
Na początku fotorelacja Zagaja.
Biegał sobie pomiędzy jednym, a drugim akwenem na luzie. Rodzinnie ustaliliśmy, że w tym miejscu raczej nie będzie zwierzyny więc daleko nie pobiegnie, chyba że zdecyduje się na szlak wodny
. Kasia bała się, że właśnie to przyjdzie mu do głowy, ale sam szybko się przekonał że woda zimna i lód kruchy więc nie będzie to ciekawe, więc węszył w trzcinie i w trawie oczywiście jak zawsze z prędkością światła. Mam wrażenie że on nie delektuje się tak jak ja tymi zapachami, tylko idzie na ilość.
Wszyscy objadają się ponad swoje możliwości, tylko my z Zagajem dostajemy prawie to co zawsze. Tomuś mówi, że nasze ponad możliwości są nie ograniczone i dlatego

Wczoraj pojechaliśmy od dziadków do swego domku. Po drodze oczywiście spacer. Pogoda piękna, widoczność idealna (wiało strasznie) więc spacer był ciekawy i długi. Wszyscy chcieliśmy iść na Jawornik skoro widoczność idealna, ale świąteczne lenistwo ogarnęło Tomka i pozostaliśmy na równinie.
Na początku fotorelacja Zagaja.
Biegał sobie pomiędzy jednym, a drugim akwenem na luzie. Rodzinnie ustaliliśmy, że w tym miejscu raczej nie będzie zwierzyny więc daleko nie pobiegnie, chyba że zdecyduje się na szlak wodny