Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Jaka ogromniasta klatka - super... można ją gałązkami świerkowymi obłożyć i nikt mnie zauważy braku choinki 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ale macie wielgachną klatkę, chyba Ania z Łozą ma zamiar tam spać 

...to taka nowa świecka tradycjaAnia W pisze:U ludzi w domach stają choinki a u nas...pojawiła się w jej miejsce klatka

Mariusz mówi że koniecznie musisz dodać jakiś element świąteczny

witam w klubie bez dywanów
i z choinką też mam problem ,zwłaszcza jak ogary same zostaną,
Łoza ma taką minę jak Zojka po rozpruciu foteli

Łoza ma taką minę jak Zojka po rozpruciu foteli

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
A ja teraz tak właśnie się zastanawiam......nulka pisze: Łoza ma taką minę jak Zojka po rozpruciu foteli

- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
Aniu może jakieś chociaż światełka opleć na klatce, np. takie migające w rożnej kolejności. Łoza będzie miała wtedy zajęcie - dogonić świecącą lampkę 

Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia
No to się dziewczyna doigrała
Skończy się buszowanie w lodówce i po domu
Lampki i bombki koniecznie na klatkę ... a niech ma Łoza trochę rozrywki

Skończy się buszowanie w lodówce i po domu

A korki w mieszkaniu sprawne?BasiaM pisze::

Klatka super, czy to taka (chodzi mi również o rozmiar, jeśli tak to wieeelgachna

http://www.allegro.pl/item850174618_kla ... akosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wszystkim udzielającym rad co do wystroju świątecznego klatki bardzo dziękujemy i jednocześnie uprzejmie informujemy, że chyba raczej nie skorzystamy
Łoza na razie w klatce nie jest zamykana ale zacznę próbować jak będę miała wolne.
Jeżeli chodzi o wielkość klatki to faktycznie jest ona za duża dla Łozy bo pożyczona od wujka Rożka
Przez to że czarna całkiem nieźle komponuje się w pokoju 
Dzisiaj rano znalazłam śpiącego w niej kota więc chyba to dośc fajne miejsce. Łoza jak coś zbroi albo zobaczy odkurzacz na horyzoncie to zarządza ewakuacje tam więc chyba generalnie klatka jest ok

Swoją drogą ja jeszcze nie jestem pewna jak się Łoza zachowałaby skuszona przez sarenki...

Łoza na razie w klatce nie jest zamykana ale zacznę próbować jak będę miała wolne.
Jeżeli chodzi o wielkość klatki to faktycznie jest ona za duża dla Łozy bo pożyczona od wujka Rożka

Dzisiaj rano znalazłam śpiącego w niej kota więc chyba to dośc fajne miejsce. Łoza jak coś zbroi albo zobaczy odkurzacz na horyzoncie to zarządza ewakuacje tam więc chyba generalnie klatka jest ok

A to tylko mina po rozpruciu zgrzewki mlekanulka pisze: Łoza ma taką minę jak Zojka po rozpruciu foteli

Zojka i Łoza pewnie droższe w konsekwencjach ale Zagaj bardziej stresujący...Chociaż sajgon w domu po włamie do lodówki też ciśnienie podnosikasiawro pisze:A ja teraz tak właśnie się zastanawiam......co lepsze łobuz w domu jak Zojka, Łoza czy łobuz na polu uciekający na kilka kilometrów jak Zagaj

Swoją drogą ja jeszcze nie jestem pewna jak się Łoza zachowałaby skuszona przez sarenki...

Łoza dzisiaj dokonała recenzji płytki ogarzej (naprawdę nie doceniam zasięgu jej działania).
Recenzja była miażdżąca!

W związku z tym wznowienia nie będzie
Recenzja była miażdżąca!

W związku z tym wznowienia nie będzie