Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Awatar użytkownika
ania N
Gadu-Gadu: 0

Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Post autor: ania N »

Jaka ogromniasta klatka - super... można ją gałązkami świerkowymi obłożyć i nikt mnie zauważy braku choinki :happy3:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Ale macie wielgachną klatkę, chyba Ania z Łozą ma zamiar tam spać :D
Awatar użytkownika
ketrin

Post autor: ketrin »

Ania W pisze:U ludzi w domach stają choinki a u nas...pojawiła się w jej miejsce klatka :(
...to taka nowa świecka tradycja ;)
Mariusz mówi że koniecznie musisz dodać jakiś element świąteczny :mrgreen:
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

witam w klubie bez dywanów :) i z choinką też mam problem ,zwłaszcza jak ogary same zostaną,
Łoza ma taką minę jak Zojka po rozpruciu foteli :)
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

nulka pisze: Łoza ma taką minę jak Zojka po rozpruciu foteli :)
A ja teraz tak właśnie się zastanawiam...... :mysl_1: co lepsze łobuz w domu jak Zojka, Łoza czy łobuz na polu uciekający na kilka kilometrów jak Zagaj :D
Awatar użytkownika
Basia
Gadu-Gadu: 3582961

Post autor: Basia »

Aniu może jakieś chociaż światełka opleć na klatce, np. takie migające w rożnej kolejności. Łoza będzie miała wtedy zajęcie - dogonić świecącą lampkę :gleba:
Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

No to się dziewczyna doigrała :zly1:
Skończy się buszowanie w lodówce i po domu :twisted:
Lampki i bombki koniecznie na klatkę ... a niech ma Łoza trochę rozrywki :gleba:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

BasiaM pisze::
Lampki i bombki koniecznie na klatkę ... a niech ma Łoza trochę rozrywki :gleba:
A korki w mieszkaniu sprawne? :strach_2: Bo do tych lampek mogą się przydać, u nas kiedyś wywaliło główny wyłącznik jak Pestka przegryzła kabel przygotowany do czujki wjazdu do garażu... :zly3:

Klatka super, czy to taka (chodzi mi również o rozmiar, jeśli tak to wieeelgachna ;))?
http://www.allegro.pl/item850174618_kla ... akosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Wszystkim udzielającym rad co do wystroju świątecznego klatki bardzo dziękujemy i jednocześnie uprzejmie informujemy, że chyba raczej nie skorzystamy :jezyk:
Łoza na razie w klatce nie jest zamykana ale zacznę próbować jak będę miała wolne.

Jeżeli chodzi o wielkość klatki to faktycznie jest ona za duża dla Łozy bo pożyczona od wujka Rożka :) Przez to że czarna całkiem nieźle komponuje się w pokoju ;)
Dzisiaj rano znalazłam śpiącego w niej kota więc chyba to dośc fajne miejsce. Łoza jak coś zbroi albo zobaczy odkurzacz na horyzoncie to zarządza ewakuacje tam więc chyba generalnie klatka jest ok :)
nulka pisze: Łoza ma taką minę jak Zojka po rozpruciu foteli :)
A to tylko mina po rozpruciu zgrzewki mleka ;)
kasiawro pisze:A ja teraz tak właśnie się zastanawiam...... :mysl_1: co lepsze łobuz w domu jak Zojka, Łoza czy łobuz na polu uciekający na kilka kilometrów jak Zagaj :D
Zojka i Łoza pewnie droższe w konsekwencjach ale Zagaj bardziej stresujący...Chociaż sajgon w domu po włamie do lodówki też ciśnienie podnosi ;)
Swoją drogą ja jeszcze nie jestem pewna jak się Łoza zachowałaby skuszona przez sarenki... :zdziw_4:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Łoza dzisiaj dokonała recenzji płytki ogarzej (naprawdę nie doceniam zasięgu jej działania).
Recenzja była miażdżąca!
Obrazek

W związku z tym wznowienia nie będzie :niewka:
ODPOWIEDZ