Allegro
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Allegro
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2888397 ... olski.html" onclick="window.open(this.href);return false;
skądś znam zdjęcie psa....
skądś znam zdjęcie psa....
Też mam takie wrażenie. Dzięki za wklejenie linka. Miałem z tym pewiem problem.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
To może Akorda od Hani?weszynoska pisze:może ma dług w prowidencie![]()
a na serio...to juz urabiałam Stefana na przyjęcie 6 psa, bo mi go normalnie żal....ale sory....nie jestem w stanie go kupić za "dużo więcej niż szczeniaka"

- weszynoska
- Kontakt:
Akord źle znosił zmianę już pierwszego domu, jemu potrzebna osoba, która się nim zajmie, poszkoli, ucywilizuje, może pokaże na wystawie, ja owszem , miejsce mam i psu było by cudnie, ale niestety on nie do takich atrakcji przywykły....monik pisze:To może Akorda od Hani?weszynoska pisze:może ma dług w prowidencie![]()
a na serio...to juz urabiałam Stefana na przyjęcie 6 psa, bo mi go normalnie żal....ale sory....nie jestem w stanie go kupić za "dużo więcej niż szczeniaka"
Powinien byc jako jedyny...no i ja mam małe dziecko a w kilku postach wyczytałam, że jednak dzieci nieee...
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Akordowi by się przydał ktoś z psim doświadczeniem i na początek najlepiej.... bezrobotnyweszynoska pisze: Akord źle znosił zmianę już pierwszego domu, jemu potrzebna osoba, która się nim zajmie, poszkoli, ucywilizuje, może pokaże na wystawie, ja owszem , miejsce mam i psu było by cudnie, ale niestety on nie do takich atrakcji przywykły....
Powinien byc jako jedyny...no i ja mam małe dziecko a w kilku postach wyczytałam, że jednak dzieci nieee...

Natalia i Nero
Hej Dziewczyny!
Nie wiem skąd takie rozważania na temat Akorda? Jemu jest potrzebny nowy dom i ktoś kto mu zapewni poczucie bezpieczeństwa i jasne zasady (i to nie chodzi o to, że jest rozpuszczony - a o to, że z tego co widzę stawiano go w bardzo niejasnych dla psa sytuacjach i dawano sprzeczne sygnały).
Nie wiem jak dogaduje się z psami - samcami, ale z sukami jest super - łącznie z tym, że z Irgą razem śpią i zaglądają sobie do misek.
Problem miał z jednym, malutkim dzieckiem (na które dziwnie patrzył) - ze starszymi dogadywał się bez problemu.
Nikogo nie namawiam na tego psa - bo wzięcia psa w tym wieku i z przyzwyczajeniami jest trudną decyzją. Ale Akord szuka przede wszystkim dobrego domu, a nie domu gdzie np będą go wystawiać (choć muszę przyznać, ze jest ładnym psem) .
Nie wiem skąd takie rozważania na temat Akorda? Jemu jest potrzebny nowy dom i ktoś kto mu zapewni poczucie bezpieczeństwa i jasne zasady (i to nie chodzi o to, że jest rozpuszczony - a o to, że z tego co widzę stawiano go w bardzo niejasnych dla psa sytuacjach i dawano sprzeczne sygnały).
Nie wiem jak dogaduje się z psami - samcami, ale z sukami jest super - łącznie z tym, że z Irgą razem śpią i zaglądają sobie do misek.
Problem miał z jednym, malutkim dzieckiem (na które dziwnie patrzył) - ze starszymi dogadywał się bez problemu.
Nikogo nie namawiam na tego psa - bo wzięcia psa w tym wieku i z przyzwyczajeniami jest trudną decyzją. Ale Akord szuka przede wszystkim dobrego domu, a nie domu gdzie np będą go wystawiać (choć muszę przyznać, ze jest ładnym psem) .
http://www.allegro.pl/item904928959_ogar_polski.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- weszynoska
- Kontakt:
no załamkaAnia W pisze:http://www.allegro.pl/item904928959_ogar_polski.html

Co by nie popwiedzieć . Ładna suka
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ano ładna