Łazik z Gończaków

Awatar użytkownika
nulka

Re: Łazik z Gończaków

Post autor: nulka »

skoro młoda z wakacji wróciła :fiufiu:
fajne miała wakacje ,ale po przyjeździe była smutna ,tzn cieszyła się a w oczkach smutek pewnie tęskniła znowu za Zadrą i Haliczem ;) i za Węszynoską :)
sadzę jednak ,że ten wyjazd dobrze jej zrobił ,bo ... :happy3: nie muszę (na razie :prosze_1: )zaglądać do wątku o demolce ,psy zostają w mieszkaniu i nic sie nie dzieje
dzisiaj na prawdę były długo same,głównie chodzi mi o Zojkę,bo Łazik spoko,
od 7.30 do 14 .00 dzielnie się spisały ,ale to nie jest nigdzie napisane ,że tak już zostanie :niewka: a wtedy pokoik na dole :mysl_1:
Awatar użytkownika
nulka

Łazik siedzi tutaj jak tatuś Idol tylko końcówka ogonka wystaje :D
Załączniki
3.jpg
3.jpg (43.1 KiB) Przejrzano 594 razy
4.jpg
4.jpg (35.63 KiB) Przejrzano 594 razy
5.jpg
5.jpg (37.61 KiB) Przejrzano 594 razy
Awatar użytkownika
irie
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: irie »

Gdzie mozna kupic taki elegancki bialy kaganiec? ;)
Obrazek
monik

Post autor: monik »

irie pisze:Gdzie mozna kupic taki elegancki bialy kaganiec? ;)
W zaspie :lol:
Awatar użytkownika
nulka

Kasiuwro :) a propos łobuzów Zojka spuszczona ze smyczy biegnie na koniec wioski ,a do uwalniania jej talent ma pan ,kiedyś pobiegła do drogi ,na szczęście nic nie jechało Łazik za nią a potem pan :gleba: ,mogło być gorzko,teraz to mogę sie śmiać
Zojka powinna nazywać się Węszynos ,ona jak węszy nie słyszy nic ,najlepsze smaczki nie są w stanie ja odwołać jak znajdzie trop,jest niesamowita ,teraz na działce walczy z kretem ,mysle,ze kret ma przechlapane :lol: ,ale biedak szaleje po całej działce zamiast iść do sasiada tam spokojnie nie ma Zojki :gleba:

z tym ,że nie wiem jakie to jest uwarunkowanie i czy jest ale po cieczce Zojka jest o niebo spokojniejsza w domu ,nie niszczy ...czas pokaże... ;)
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

nulka pisze:Zojka powinna nazywać się Węszynos ,ona jak węszy nie słyszy nic ,najlepsze smaczki nie są w stanie ja odwołać jak znajdzie trop
Ogar jak znajdzie trop - traci słuch :!:
nulka pisze:...po cieczce Zojka jest o niebo spokojniejsza w domu ,nie niszczy ...czas pokaże... ;)
nulka Ty lepiej zapytaj węszynoskę co Zojce do jedzenia dosypywała, że młoda teraz taka spokojna :D
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
nulka

taka spokojna to ona nie jest :nunu: ,ale nie niszczy

niestety przed nami kolejne wyzwanie :mysl_1: czyli choinka,robimy małe przemeblowanie ,już nie mam kanap w pokoju,ale właśnie dzwonił pan,że jedzie nowa kanapa JESZCZE NIE OBSIKANA :gleba: :niewka: ,myślę że sikanie mamy z głowy na kanapę :gleba:

no i tylko do dogadania się ile cm będzie miała choinka tylko żywa wchodzi w grę w donicy ;)
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

Zojka przerzuciła się na słupki od kojca...więc może kanapy zostawi w spokoju a zabierze się za futryny :gleba:
Choinka to wyzwanie dla nas wszystkich...my kota będziemy z czubka ściągać :gleba:
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

weszynoska pisze:Choinka to wyzwanie dla nas wszystkich...my kota będziemy z czubka ściągać :gleba:
...hmmm :mysl_1: to u Was na czubku będzie kot a na kocie gwiazda ? :gleba:
A my choinki nie mamy...
zamiast tego mamy super stroik na komodzie ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
nulka

Zojka przerzuciła się na słupki od kojca...więc może kanapy zostawi w spokoju a zabierze się za futryny :gleba:
dziewczyna ma wyobraźnię :uff:

:D za futryny niech się zabiera tylko za te metalowe ;)
ODPOWIEDZ