kupię ogara - wiosna 2010
kupię ogara - wiosna 2010
Witam wszystkich serdecznie!
szukam hodowli, która właśnie planuje krycie lub też szczęśliwie ma sukę w stanie błogosławionym. Chciałbym, by w moim domu ogar, a najlepiej ogarzyca zawitała wiosną 2010.
Przeglądałem zapowiedzi miotów, ale jeszcze żaden nie wybiega tak w przyszłość.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
szukam hodowli, która właśnie planuje krycie lub też szczęśliwie ma sukę w stanie błogosławionym. Chciałbym, by w moim domu ogar, a najlepiej ogarzyca zawitała wiosną 2010.
Przeglądałem zapowiedzi miotów, ale jeszcze żaden nie wybiega tak w przyszłość.
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
- Malgosiaczek_27
Re: kupię ogara - wiosna 2010
Witamy!
Z pewnością znajdzie się mała ogarzyca
Tak to jest z tymi miotami, niby nic się nie szykuje a tu znienacka sypia się małe ogórki
Trzeba czekać cierpliwie, a czekanie na prawdę potem procentuje. Jest czas na przestudiowanie wielu ciekawych i potrzebnych później tematów. Życzymy wraz z nasza Nutką oby wymarzony ogarek zawitał w Twoim domku, i żebyście dogadywali się jak najlepiej a także pokochali z wzajemnością tak jak my z Nucią
Póki co zadawaj pytania i studiuj "wychowanie" szczeniaczka. Potem się przyda!

Z pewnością znajdzie się mała ogarzyca

Póki co zadawaj pytania i studiuj "wychowanie" szczeniaczka. Potem się przyda!

Dziękuję za miłe słowa.
Z cierpliwością u mnie bywa różnie
Ale faktycznie, do wiosny czas można produktywnie wykorzystać, by się lepiej przygotować na przybycie szczeniaka.
W ogarowym klimacie jestem dopiero od 3 tygodni, ale już nie wyobrażam sobie wyboru innej rasy, choć zawsze dookoła mnie raczej były owczarki niemieckie.
Z cierpliwością u mnie bywa różnie

W ogarowym klimacie jestem dopiero od 3 tygodni, ale już nie wyobrażam sobie wyboru innej rasy, choć zawsze dookoła mnie raczej były owczarki niemieckie.
Owczarki fajne psy, pewnie. Ale ogary...
Ja tam nic nie wiem, ale stawiam, ze do wiosny sie cos w temacie urodzi

Ja tam nic nie wiem, ale stawiam, ze do wiosny sie cos w temacie urodzi

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Witamy, witamy. Gwarantujemy że od wiosny nie będziesz się nudzić. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Malgosiaczek_27
hehehe... oj przy małym ogarku cierpliwość i konsekwencja to podstawowe cechy, dzieki którym człowiek nie zwariujenowmac pisze:Z cierpliwością u mnie bywa różnieAle faktycznie, do wiosny czas można produktywnie wykorzystać, by się lepiej przygotować na przybycie szczeniaka.

Trudno jest pisać o oczekiwanych miotach jak jeszcze nic nie wiadomo
.
Ja np chciałabym pokryć Tropke ale kto wie kiedy będzie miała cieczkę i czy to będzie miot wiosenny, czy letni i czy coś z tego wyjdzie...

Ja np chciałabym pokryć Tropke ale kto wie kiedy będzie miała cieczkę i czy to będzie miot wiosenny, czy letni i czy coś z tego wyjdzie...
Wiadomo, z naturą różnie bywa...
Pomyślałem, że na spokojnie już można zacząć szukać. Czasami, jak się miot rodzi, to już wszystkie szczeniaki są zarezerwowane...
W sumie po laicku licząc, dwa miesiące ciąży, dwa na odchowanie, to w sumie już 4 więc początek wiosny...choć to nie musi być już na samej jej początku
Myślałem, żeby skontaktować się z reproduktorami...
Widziałem też, jakąś zapowiedź:
http://www.ogarpolski.eu/potomstwo-plany.php" onclick="window.open(this.href);return false;
muszę napisać i zapytać.
Trochę daleko, gdyż mieszkam pod Toruniem, ale czego się nie robi...
Pomyślałem, że na spokojnie już można zacząć szukać. Czasami, jak się miot rodzi, to już wszystkie szczeniaki są zarezerwowane...

W sumie po laicku licząc, dwa miesiące ciąży, dwa na odchowanie, to w sumie już 4 więc początek wiosny...choć to nie musi być już na samej jej początku

Myślałem, żeby skontaktować się z reproduktorami...
http://www.ogarpolski.eu/potomstwo-plany.php" onclick="window.open(this.href);return false;
muszę napisać i zapytać.
Trochę daleko, gdyż mieszkam pod Toruniem, ale czego się nie robi...

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Nigdy się nie planuje tak do przodu
. Zapowiedzi miotów zapowiedziami, a nie wiadomo czy coś z tego wyjdzie.
Ja chciałam mieć szczeniaczka na wiosnę 2010 a tymczasem mam 21-mięsiecznego ogórka (swoją drogą zapraszam viewtopic.php?f=5&t=659&st=0&sk=t&sd=a&start=190" onclick="window.open(this.href);return false; ).
Może przemyśl adopcje
viewtopic.php?f=26&t=647&st=0&sk=t&sd=a&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Nigdy nie wiadomo co jest komu przeznaczone
Nie żebym namawiała......

Ja chciałam mieć szczeniaczka na wiosnę 2010 a tymczasem mam 21-mięsiecznego ogórka (swoją drogą zapraszam viewtopic.php?f=5&t=659&st=0&sk=t&sd=a&start=190" onclick="window.open(this.href);return false; ).
Może przemyśl adopcje

viewtopic.php?f=26&t=647&st=0&sk=t&sd=a&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Nigdy nie wiadomo co jest komu przeznaczone

Nie żebym namawiała......

Natalia i Nero
- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
Jota to siostra mojego Rudolfa (Jabola)nowmac pisze: Myślałem, żeby skontaktować się z reproduktorami...
muszę napisać i zapytać.

pozdrawiam

PS: adopcję, o której pisze wszoleczek też warto rozważyć...
Marta & Rudolf