Warszawskie spacery
- Gosia + Fabro
- Gadu-Gadu: 0
Re: Warszawskie spacery
Na 10.00 to może my też spróbujemy wstać. Rozumiem,że spacer na Bemowie?
Pozdrawiamy,
Gosia i Fabro
Gosia i Fabro
- skogspokelse
- Gadu-Gadu: 8206636
My z Dangą też się postaramy być 

Laki przytelepie się ze mną 

15zł w jedną stronęwszoleczek pisze:...Ciekawe ilo kosztuje bilet na intercity dla pieska![]()
...

Cena jest ta sama, obojętnie gdzie jedziesz (tylko Polska) i obowiązuje w pociągach pospiesznych, expresach, IC, EC chyba też, ale głowy nie daję

W pociągach IR (inter regio-pospieszne spółki PKP), osobowych 4zł.
Ale jak np. masz połączenie mieszane i musisz jechać pociągiem pospiesznym spółki inter city i pociągiem zwykłym osobowym, to musisz kupić psu dwa bilety jeden za 15zł i jeden za 4zł (paranoja).
Dlatego, nim się wybierzesz w jakąkolwiek podróż z psem, musisz dokładnie sprawdzić, jakimi pociągami będziesz jechać, bo potem może Cie to kosztować następne 8zł za wypisanie biletu w pociągu + cena dobrego biletu..
Przepraszam za OFF'a
Posumowując:
Bemowo, przed stadionem na ul. Kartezjusza godz. 10.00
I ja mam pytanie - czy ktoś ma może wazelinę lub coś do zabezpieczenia łap i zabrałby ze sobą ? I mógłby na malutkie cztery łapki nam użyczyć ?;)
I ja mam pytanie - czy ktoś ma może wazelinę lub coś do zabezpieczenia łap i zabrałby ze sobą ? I mógłby na malutkie cztery łapki nam użyczyć ?;)
Jeśli macie też np. bezbarwną ochronną pomadkę do ust, to też świetnie się nadaje, no i bardzo łatwa w użyciuAnia W pisze:Posumowując:

Kiedyś firma KW cos takiego miała w ofercie z propolisem, też właśnie w sztyfcie.
To może \faktycznie poszukam jakiejś nieużywanej przez mnie...Bo łóżko mogę z nią dzielić ale pomadki już bym raczej nie chciała 

Eee, co takiego, najwyżej miałabyś pomadkę z naturalnym pilingiemAnia W pisze:To może \faktycznie poszukam jakiejś nieużywanej przez mnie...Bo łóżko mogę z nią dzielić ale pomadki już bym raczej nie chciała

Zresztą obojętnie, czymkolwiek smarujemy, łapy powinny być czyste i suche, czyli tuż przed wyjściem z domu

heheheheAnia W pisze:Bo łóżko mogę z nią dzielić ale pomadki już bym raczej nie chciała

...a ja kiedyś słyszałam że "psu na łóżko nie wolno"