Uchaty i Coda ..... czyli Węszynosy Poszły w Las
Re: Uchaty Poszły w Las
Moja Pani mówi, że czasami wyglądam jak Świnka Pigi ... cokolwiek to znaczy

Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 mar 2012, 18:46 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.

Drugie zdjęcie to rzeczywiście jak Swinka
Uchatek już dostojny się zrobił.
Ps. Jak długą macie linkę, bo my zamówiliśmy 10m?

Ja kupiłam 10metrowąMAsop pisze:Drugie zdjęcie to rzeczywiście jak Swinka![]()

Jestem zadowolona...pies również

Na każdym zdjęciu uchole inaczej fruwają
,a na koniec sie uspokoiły,ogar poważny

U nas w domu rewolucja
W związku z tym, że Uchatek dorasta i przy okazji świąt ... nasz pies dostał "swój pokój"
Uchaty sam wybrał sobie miejsce
W dzień i w nocy śpi w pokoju, z którego my nie korzystamy często...dopiero nad ranem przychodzi do łóżka
Tak więc posłanko zostało przeniesione do "nowego pokoju" a Uchatek od razu na nim zasnął

W związku z tym, że Uchatek dorasta i przy okazji świąt ... nasz pies dostał "swój pokój"

Uchaty sam wybrał sobie miejsce

W dzień i w nocy śpi w pokoju, z którego my nie korzystamy często...dopiero nad ranem przychodzi do łóżka

Tak więc posłanko zostało przeniesione do "nowego pokoju" a Uchatek od razu na nim zasnął

Ostatnio zmieniony poniedziałek 19 mar 2012, 18:46 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Niestety ... to nie wszystkie.wszoleczek pisze:On ma więcej maskotek ode mnie
Uchatek ma jeszcze pudło ze swoimi klamotami

jak ty to zrobiłaś ?moja Zojka juz dawno ma swój pokój ,ale siedzieć w nim nie chce,a co dopiero spaćnasz pies dostał "swój pokój"![]()

No właśnie NIC nie zrobiłamnulka pisze:jak ty to zrobiłaś ?moja Zojka juz dawno ma swój pokój ,ale siedzieć w nim nie chce,a co dopiero spaćnasz pies dostał "swój pokój"![]()

Uchatek miał posłanko w naszej sypialni ale spał w oddzielnym pokoju

W ciągu dnia też lubi tam pospać więc zrobiłam mu miejsce i chyba jest zadowolony

Przed chwilą wróciliśmy ze spaceru

Uchaty i my mieliśmy bliskie spotkanie z dzikiem

Nasz pies nagle stanął, naprężył się i zaczął w charakterystyczny sposób mruczeć ....
ciągnął nas w krzaki pod oknami bloku i zaczął szczekać ... ale inaczej niż zwykł to robić

Okazało się, że w tych krzakach stoi dzik

Ej, a po co mu pokój i legowisko, jak i tak z Wami w jednym wyrku śpi?

No i tak, jak teraz bez okazji pokój dostał, to pod choinkę chyba samochód dostanie
A prawko już ma?
I potem będzie tak:
http://www.youtube.com/watch?v=t1kSeQla ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

No i tak, jak teraz bez okazji pokój dostał, to pod choinkę chyba samochód dostanie

A prawko już ma?

I potem będzie tak:
http://www.youtube.com/watch?v=t1kSeQla ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostatnio zmieniony wtorek 15 gru 2009, 23:38 przez monik, łącznie zmieniany 1 raz.