Pies zostawiony sam w domu=demolka:)

monik

Re: Pies zostawiony sam w domu=demolka:)

Post autor: monik »

dorob62 pisze: http://www.bezpiecznyurwis.pl/p/pl/bd18 ... ilock.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a ta strona, to chyba dla Urwisa przeznaczona :gleba:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

No o Łozie można powiedzieć wiele ale z pewnością nie to, że nie jest karmiona ;)
Z resztą lodówka chyba na razie nieaktualne.
Dzisiaj zastawiłam odkurzaczem....ale koło lodówki była zgrzewka mleka(małe opakowania)....była.
Z moich obliczeń wynika, że ponad 4 litry mleka znalazły się albo w jej brzuchu albo w dywanie.
Oczywiście tym razem bez sensacji się nie obyło :roll:
Zwłaszcza, że do mleka doszło prawie całe opakowanie czekoladek z likierem. Nie pytajcie mnie jak ona się do nich dostała - nie mam zielonego pojęcia. Fakt faktem, że jeszcze nigdy nie witała mnie tak wylewnie ;)
W związku z tym że po wielu miesiącach cudownej ciszy Łoza postanowiła rozpocząć dzieło zniszczenia od jutra zaczynamy trening klatkowy :cwaniak:
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Hmm.. kłódki i kliny nic z tego ...już o tym myślałam ale nie ma jak przyczepić. (Kliny wydłubie....) Jeszcze wewnętrzne tak ale środkowe to kicha blada. Tu musi być jakiś wymyślny mechanizm. Problem w tym, że ta szafa stoi w przedpokoju a tam jest zostawiany Fiord sam czasem na kilka godzin. :niewka:
Nie było problemu jak się kółka popsuły ale wtedy to nawet my nie mogliśmy tej szafy otworzyć :D :D :D
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

ania N
Klin mocujesz wysoko.. nie wydłubie… przyjaciółka przewiczyła na swoim psie. kilka dni był klin potem pies zapomnial.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
monik

Post autor: monik »

ania N pisze:Hmm.. kłódki i kliny nic z tego ...już o tym myślałam ale nie ma jak przyczepić. (Kliny wydłubie....) Jeszcze wewnętrzne tak ale środkowe to kicha blada. Tu musi być jakiś wymyślny mechanizm. Problem w tym, że ta szafa stoi w przedpokoju a tam jest zostawiany Fiord sam czasem na kilka godzin. :niewka:
Nie było problemu jak się kółka popsuły ale wtedy to nawet my nie mogliśmy tej szafy otworzyć :D :D :D
A klatka lub transporter? Tzn. dla psa, nie dla szafy :]
Do tego masz pewność, że pies bezpieczny, że jak się do szafy nie będzie mógł dobrać, to także do niczego innego.. No i będzie mieć takie swoje miejsce :)
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Klatki nie mam gdzie postawić a kliny musiałyby być ze trzy i do tego idealnie przycięte. Łooo...matko trzeba mi majstra w domu. Co do tego zapominania to Fiord też zapomniał jak się szafa popsuła. Starczyło mu tego zapomnienia na dwa tygodnie ;)

Ps. Oświadczam,że od pewnego czasu czuję głęboką awersje do szaf przesuwanych. :zly2:
A co do butów idealnie wyszukuje moje. Nawet takie o których prawie zapomniałam :zly3:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

ania N pisze:A co do butów idealnie wyszukuje moje.
Teskni za pania? ;)

Co do szafy i klinow - w sklepach domowosprzetowych bywaja roznego typu drazki rozporowe - od takich cieniutkich do zazdrosek w oknach, przez grubsze do zawieszania zaslonek prysznicowych, po takie bardzo solidne, do cwiczen. Moze cos takiego by?
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Łoza nie tylko otwiera lodówkę...
Łoza także podaczas mojej obecności włącza komputer i czyta ogarkowo!
Wczoraj po raz pierwszy otworzyła szafę i wyjęła buty...I kto jej podsunął taki pomysł?
No kto? :dawaj:
Ale na szczęście tylko je sobie zaniosła na kanapę.
Od wczoraj stoi w pokoju klatka (zamiast choinki :niewka: ) i się uczymy. I chyba wie ze to jej miejsce,bo jak o 3 w nocy z kotem zebrało im się na ganianie i wstałam wkurzona, żeby rozgonić towarzystwo to od razu poleciała do klatki ;)
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Ania W pisze: Ale na szczęście tylko je sobie zaniosła na kanapę.
Zobaczymy co zrobi "na szczęście" z nimi następnym razem? :jezyk_3:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Na razie to na szczęście, że nie siedzisz teraz koło mnie :jezyk_3:
ODPOWIEDZ