AKORD Olfactus już w nowym domu
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Re: AKORD Olfactus szuka domu
A czy są jakieś telefony odnośnie adopcji? Ktoś się interesuje? Może to allegro to nie taki głupi pomysł? Dużo osób tam zagląda. Słyszałam kiedyś o schroniaskach dla psów rasowych. Może jak ktoś zna takie, to warto by zostawić w takim informacje?
Natalia i Nero
O allegro pomyślę jak będę więcej o Akordzie widziała - stamtąd trafiają bardziej przypadkowi ludzie.
O schronisku dla psów rasowych nigdy nie słyszałam i wątpię, zeby takie istniały w Polsce. A gdyby nawet to Akord dopóki nie znajdzie domu będzie mieszkał u nas.
O schronisku dla psów rasowych nigdy nie słyszałam i wątpię, zeby takie istniały w Polsce. A gdyby nawet to Akord dopóki nie znajdzie domu będzie mieszkał u nas.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Wszoleczkowi raczej nie o to chodziłohania pisze:O schronisku dla psów rasowych nigdy nie słyszałam i wątpię, zeby takie istniały w Polsce. A gdyby nawet to Akord dopóki nie znajdzie domu będzie mieszkał u nas.

wszoleczek pisze:Słyszałam kiedyś o schroniaskach dla psów rasowych. Może jak ktoś zna takie, to warto by zostawić w takim informacje?
Masz rację - przepraszam
.
Jakoś tak się zawiesiłam na tych psach rasowych
Nie dzwoni nikt
.

Jakoś tak się zawiesiłam na tych psach rasowych
Nie dzwoni nikt

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
ważne że chłopak robi postępu, bardzo cieszę się z takich wieści i Irga pewnie też zadowolona 

Irga bardzo zadowolona.
Ale nie mam warunków, żeby zostawić jej chłopaka na stałe.
Portrecik Akorda:

Ale nie mam warunków, żeby zostawić jej chłopaka na stałe.
Portrecik Akorda:

- wszoleczek
- Kontakt:
Piękny chłopak
.
Ja się znajomych pytałam, ale niestety nikt się nie pisze na 3-letniego dużego psa
.
Dzisiaj jadę na studia, zapisałam sobie zdjęcia na telefonie, popytam ludzi, może akurat
.

Ja się znajomych pytałam, ale niestety nikt się nie pisze na 3-letniego dużego psa

Dzisiaj jadę na studia, zapisałam sobie zdjęcia na telefonie, popytam ludzi, może akurat

Natalia i Nero
Ma się świetnie - tylko domku brak 

- wszoleczek
- Kontakt: