Szyszka Tropinos
Re: Szyszka Tropinos
ujecia świetne
,a mnie się podoba Szyszka proszaca do łóżeczka najbardziej oczka jak malowane 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Śliczna ta Wasza sunia
A z wagą dalej idą łeb w łeb-Szajka dziś 9kg
I ta fota mandarynkowa jakby ktoś nie wiedział co to za rasa to mógłby z sharpeiem pomylić

A z wagą dalej idą łeb w łeb-Szajka dziś 9kg

I ta fota mandarynkowa jakby ktoś nie wiedział co to za rasa to mógłby z sharpeiem pomylić

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Nie widzicie, że ta łapka to kamuflaż ??? 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
My to nazywamy 'antenka' - Minuta czesto tak lape wyciaga we snie.

A Szyszka slodziutka, sliczna sunia.

Już dzisiaj nasz Aniołek nauczył się wskakiwać na kanapęnulka pisze:ujecia świetne,a mnie się podoba Szyszka proszaca do łóżeczka najbardziej oczka jak malowane

W takim razie mamy w domu małego kameleonaania N pisze:Nie widzicie, że ta łapka to kamuflaż ???

MAsop pisze:Już dzisiaj nasz Aniołek nauczył się wskakiwać na kanapę

Nie mówi się kameleona tylko GOCHĘMAsop pisze:W takim razie mamy w domu małego kameleonaania N pisze:Nie widzicie, że ta łapka to kamuflaż ???

Odwiedźcie bloga kasiwro to będziecie wiedzieć dlaczego

Szyszol dokazuje i to całkiem zdrowo, szczególnie po jedzeniu gdzie wszystkie książki mówią, żeby nie bawić się po jedzeniu bo piesek chce spać. Szyszka po jedzeniu ma ADHD do potęgi n.BasiaM pisze:Super fotki... a Szyszunia przesłodka![]()
Mam nadzieję, że dokazuje Wam trochę
Mamy trochę mały zgryz z tym, że zawsze chce być w centrum zainteresowania

Czy inni Wasmogliby nam coś podpowiedzieć?
Podobno trzeba to ignorować (takie nachalne zachowanie) ale czasami naprawdę trudno

Jednak trzeba też Szyszolka pochwalić, bo jak zostaje sam w domku to raczej