Racja. W piątekAnia W pisze:Z tego co słyszałam to ogary tradycyjnie w piątek więc my odpadamy (swoją drogą spychanie gp i op na piątki na wszystkich możliwych wystawach raczej trudno nazwać promocją rasy)

Moderator: BACHMATsforanemroda
Racja. W piątekAnia W pisze:Z tego co słyszałam to ogary tradycyjnie w piątek więc my odpadamy (swoją drogą spychanie gp i op na piątki na wszystkich możliwych wystawach raczej trudno nazwać promocją rasy)
Nie mam pojęcia... BaśkaBasiaM pisze:Małgośkajak przyjedziesz to obiecuję wejdę z prezentem dla Ciebie
![]()
Zgadnij jakim
Dostaniesz mega wypasione FROTKOWE SKARPETYMalgosiaczek_27 pisze:Nie mam pojęcia... BaśkaBasiaM pisze:Małgośkajak przyjedziesz to obiecuję wejdę z prezentem dla Ciebie
![]()
Zgadnij jakim![]()
![]()
BaśkaEmka! A ja myślałam, że Ty chcesz Małgośce sprezentować jakiegoś futrzakaBasiaM pisze:Dostaniesz mega wypasione FROTKOWE SKARPETYMalgosiaczek_27 pisze:Nie mam pojęcia... BaśkaBasiaM pisze:Małgośkajak przyjedziesz to obiecuję wejdę z prezentem dla Ciebie
![]()
Zgadnij jakim![]()
![]()
![]()
Uchaty wręczy ci je osobiścieTy już wiesz dlaczego , he he he
Dobra, dobraMalgosiaczek_27 pisze:Nie zaśmiecajmy wątku wystawowego frotowymi skarpetkami
Uchaty nic mi nie musi wręczać, wyczochram go i bez prezentu
Czemu ta nieśmiało?irie pisze:My niesmialo myslimy, ale tak raczej baaardzo niesmialo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Basia schowaj froty na "zaś" w końcu to Uchaty jet ich amatoremBasiaM pisze:Dobra, dobraTy już dobrze wiesz za co te froty