Nutka Nadbużańskie Granie Blog ;)
- Malgosiaczek_27
Re: Nutka Nadbużańskie Granie Blog ;)
Kilka Nowych fotek "wypoczywającej Nuty" 

- Załączniki
-
- IMGP3472.jpg (158.96 KiB) Przejrzano 543 razy
-
- IMGP3474.jpg (151.89 KiB) Przejrzano 546 razy
-
- IMGP3475.jpg (176.42 KiB) Przejrzano 543 razy
-
- IMGP3482.jpg (159.48 KiB) Przejrzano 540 razy
-
- IMGP3492.jpg (179.3 KiB) Przejrzano 543 razy
Ale ma dużo miejsca, jeszcze jeden ogarek śmiało by się tam zmieścił

- Malgosiaczek_27
Podobnie powiedziała Hania jak stwierdziłam, że kopiliśmy jednak za duże legowiskomonik pisze:Ale ma dużo miejsca, jeszcze jeden ogarek śmiało by się tam zmieścił![]()

Za jakiś czas mam nadzieje ze drugi futrzak będzie leżał koło Nuty na posłanku

Mam nadzieje że tak będzie

Napisałaś list do Mikołaja ???Malgosiaczek_27 pisze:Za jakiś czas mam nadzieje ze drugi futrzak będzie leżał koło Nuty na posłanku![]()
Mam nadzieje że tak będzie![]()

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Dalej się nie mogę nadziwić jaka z niej porządnicka psinka.
Tak ładnie wszystko poukładane.
Tak.... już widzę te kuleczki z materacyka zbierane przez miesiąc z przedpokoju

Tak.... już widzę te kuleczki z materacyka zbierane przez miesiąc z przedpokoju

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
- Malgosiaczek_27
Dopiero napisze, ale na pewno nie w tym rokuBasiaM pisze:Napisałaś list do Mikołaja ???

Za jakieś półtora roku

aniu N ja sama wciąż się dziwie, jakim cudem ona taka spokojnaania N pisze:Dalej się nie mogę nadziwić jaka z niej porządnicka psinka.Tak ładnie wszystko poukładane.
Tak.... już widzę te kuleczki z materacyka zbierane przez miesiąc z przedpokoju![]()
![]()
![]()

Oj na razie ciiii.... na to jeszcze musimy zaczekać. Ale jak przyjdzie czas to na pewno Wam powiem, zanim jeszcze przybędzie do naswszoleczek pisze:Co to za nowy futrzak będzie?

- Malgosiaczek_27
Ja tam chce najpierw jedną sunie wychować na mądra ogrzyce, potem wezmę się za następną

Na wszystko przyjdzie czas

Na wszystko przyjdzie czas

- wladekbud
- Gadu-Gadu: 0
No drugi ogar w domu to fajny pomysł, ale jak sobie wyobrażę, co obecnie Burza mogłaby nauczyć malucha:
-"jak rozkawałkujesz swoje legowisko to państwo pozwolą ci leżeć na fotelu",
-"jak ci nie smakuje to co masz w misce, to połaź pół dnia ze smutną miną omijając żarcie z daleka, a na pewno dostaniesz coś lepszego",
-"zawsze sprawdzaj, czy nie ma otwartych drzwi do sypialni, żeby wleźć na łóżko",
-"jak nie dasz rady zjeść znalezionej na spacerze kupy w całości, resztę wetrzyj w grzbiet na potem",
-"jak chcesz się fajnie poganiać z panią to poczekaj aż się ubierze w coś czystego, postój chwilę nad miską, żeby zacząć się ślinić i leć do pani machając radośnie ogonem",
itd, itd...

-"jak rozkawałkujesz swoje legowisko to państwo pozwolą ci leżeć na fotelu",
-"jak ci nie smakuje to co masz w misce, to połaź pół dnia ze smutną miną omijając żarcie z daleka, a na pewno dostaniesz coś lepszego",
-"zawsze sprawdzaj, czy nie ma otwartych drzwi do sypialni, żeby wleźć na łóżko",
-"jak nie dasz rady zjeść znalezionej na spacerze kupy w całości, resztę wetrzyj w grzbiet na potem",
-"jak chcesz się fajnie poganiać z panią to poczekaj aż się ubierze w coś czystego, postój chwilę nad miską, żeby zacząć się ślinić i leć do pani machając radośnie ogonem",
itd, itd...

"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More