Pzydaje się.Malgosiaczek_27 pisze:Doskonale to rozumiemTylko wyobraźcie sobie za jakiś czas zasypianie na kolanach 30kg suni
![]()
![]()
Oj nie liczyła bym na to że sama zrozumie. Kiedyś podobnie myślałam ale teraz...stwierdzenie nowych ogaromaniaków "mamy nadzieje ze z tego wyrośnie" wywołuje uśmiech na mojej twarzyMAsop pisze:Myślę, że zrozumie jak będzie miała 30kgbo już teraz powoli się wysypuje
Wtedy zamienimy konfiguracjęMalgosiaczek_27 pisze:Oj nie liczyła bym na to że sama zrozumie. Kiedyś podobnie myślałam ale teraz...stwierdzenie nowych ogaromaniaków "mamy nadzieje ze z tego wyrośnie" wywołuje uśmiech na mojej twarzyMAsop pisze:Myślę, że zrozumie jak będzie miała 30kgbo już teraz powoli się wysypuje
![]()
![]()
![]()
![]()
heheheh, dobreMAsop pisze:Wtedy zamienimy konfiguracjęMy na Szyszce i sprawa się wyjaśni
Jasne ze fajnie jak taki futrzak przyjdzie i przytuli się do pańsiostwaBasiaM pisze:eeee tam...... Uchaty też nam zasypiał na kolanach a teraz co najwyżej przyjdzie w nocy do łóżka ... wydepta kółeczko i wtuli się ... ewentualnie pyszczek położy przy mojej głowie lub szyi![]()
I tak sobie śpimyA wogóle to najlepiej mu w środku .. między pańciostwem