Karmy suche

monik

Re: Karmy suche

Post autor: monik »

BasiaM pisze:Karma jest w porządku, po prostu inna odmiana kukurydzy jest w niej i zapewne szła z innej lini produkcyjnej :uff:
Jesli zauważę jakiekolwiek zmiany u Uchatka np. podejrzane qpy, łupież itp...to mam zgłosić się jeszcze raz i bez problemu wymienią mi na inny worek.
taaaa, tylko łupieżu moze dostać np nie z dnia na dzień, ale dopiero po kilku czy nawet kilkunastu dniach, to w tym czasie zje już z pół wora :tia:
no chyba. że nagle zaczną wypadać mu włosy i zrobi się zupełnie łysy ;)
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

Też mi się wydaje ,że lepiej nie kombinować i niech dadzą normalna,Basiu :mysl_1: ,nagle znalazła sie inna linia produkcyjna :mysl_1:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

monik pisze:
BasiaM pisze:Karma jest w porządku, po prostu inna odmiana kukurydzy jest w niej i zapewne szła z innej lini produkcyjnej :uff:
Jesli zauważę jakiekolwiek zmiany u Uchatka np. podejrzane qpy, łupież itp...to mam zgłosić się jeszcze raz i bez problemu wymienią mi na inny worek.
taaaa, tylko łupieżu moze dostać np nie z dnia na dzień, ale dopiero po kilku czy nawet kilkunastu dniach, to w tym czasie zje już z pół wora :tia:
no chyba. że nagle zaczną wypadać mu włosy i zrobi się zupełnie łysy ;)
Kupy podejrzane będzie miał z dnia na dzień...albo i szybciej a łupieżu tez może dostać " w trybie natychmiastowym". Patrząc jak na tle stresowym pojawia się on w ciągu minut to myślę, że w przypadku ewentualnej alergii też pojawi się wcześniej.
Ja bym na razie nie dramatyzowała - je, służy, efektów ubocznych brak? A to na zdrowie.
Awatar użytkownika
Gosia
Kontakt:

Post autor: Gosia »

Dodam swoją opinię.
U nas nie podeszły ani Purina ani Acana. Były problemy z biegunkami, ze słabym przyswajaniem tego co Largo zjadł.
Już od dłuższego czasu kupujemy mu ROYAL CANIN Maxi Adult (przez internet w Karmy Do Domu). Jesteśmy bardzo zadowoleni (Largo przede wszystkim :) ).
Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

nulka pisze:Też mi się wydaje ,że lepiej nie kombinować i niech dadzą normalna,Basiu :mysl_1: ,nagle znalazła sie inna linia produkcyjna :mysl_1:
Karmy Royala pakowane i produkowane są w kilku krajach.
Nam trafił się worek z Francji.
Tak jak mamy kilka odmian np.zboża tak samo mamy z kukurydzą.
Skład karmy jest ten sam - tak mnie zapewniła pani z Royala.

AniaW ma rację :zgoda:
...a Uchaty ma się świetnie, zostało mi jeszcze trochę karmy w poprzednim worku i teraz mu mieszam obydwie ;)
Wcina aż miło..wczoraj przyłapałam go jak siedział z głową w worku i zajadał się chrupkami :D
Myślał,że go nie widzę :D

Qpy ma w porządku, bez rewolucji, sierść mu nie wypada, łupieżu brak :fiufiu:
Poza tym suchą karmę daję mu tylko rano ;)
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kfahoo

Post autor: kfahoo »

a gdzie kupilas te karme? bo ostatnio zamowilem kolejny worek i w tym te krokiety byly troszke mniejsze i jasniejsze, ale smakuja podobnie...
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

kfahoo pisze:a gdzie kupilas te karme? bo ostatnio zamowilem kolejny worek i w tym te krokiety byly troszke mniejsze i jasniejsze, ale smakuja podobnie...
zamówiłam w Krakvecie :)
Obrazek

Obrazek
monik

Post autor: monik »

http://www.krakvet.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
Awatar użytkownika
kfahoo

Post autor: kfahoo »

a probowal ktos taste of wild?
Awatar użytkownika
Paula
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 3818816

Post autor: Paula »

kfahoo pisze:a probowal ktos taste of wild?
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że Wigro.
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
ODPOWIEDZ