Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO

Awatar użytkownika
rafkow
Gadu-Gadu: 34201
Kontakt:

Re: Nastrój Nadbużańskie Granie zwany NERO

Post autor: rafkow »

dorob62 pisze:Kurcze dziewczyno!!!!! Pomyśl!!!!!
rafkow pisze:Reasumując, przed następnym wytknięciem 'błędów' wszołeczek, zastanów się
kobieto przynajmniej dwa razy zanim znowu hukniesz z grubej rury.
dorob62 pisze:...zachowując Twoją stylistykę… przed następną obroną ucieśnionego zastanów się chłopie przynajmniej dwa razy zanim znowu hukniesz z grubej rury.
dziewczyno, kobieto, chłopie... jak tak sobie stopniujemy, to jak mam się do Ciebie teraz zwrócić ? Najwyraźniej kolej na babo
Dalej uważasz, że to moja stylistyka, czy raczej dostosowanie się do Twojego stylu ?
dorob62 pisze:Rozumiem, że moje uwagi niebywale poruszyły Twoją duszę, nie zamierzam się tłumaczyć z tego co i jak myślę
dorob62 pisze:A tego to już Rafale nie rozumiem????????? I poproszę o wyjaśnienie!!!!!
dorob62 pisze:Myślenie nie boli.. niezależnie od tego czy jest się za czy nawet przeciw. Polecam.
Twoje uwagi mojej duszy tym razem kompletnie nie poruszyły :niewka: Jeżeli nie rozumiesz i prosisz o wyjaśnienie, to przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni post, przeczytaj powyższy swój cytat i uwierz, że cytowane przeze mnie Twoje słowa to nie czcze słowa i myślenie naprawdę nie boli.
Poza tym, sama nie zamierzasz się tłumaczyć ze swojego myślenia, ale od innych już tego oczekujesz :mysl_1:
dorob62 pisze:PS. Rozumiem że to Twoje forum (Ty je stworzyłes)
dorob62 pisze:I zamiast manifestu napisz coś merytorycznie.
Doceniam, że to rozumiesz, żałuję natomiast że nie rozumiesz iż nic z tego więcej nie wynika :niewka:
Co do merytoryczności oraz głoszenia manifestów :mysl_1:
Ja od prawie roku, wraz z innymi osobami czekam na merytoryczne rozpisanie przez Ciebie wyniku Ogólnopolskiego Liczenia Ogarów Rozumiem, to Twoje liczenie (Ty je zainicjowałaś) ale mimo wszystko, mogłabyś się podzielić częścią uzyskanej choćby merytorycznej wiedzy z innymi zainteresowanymi w temacie.
Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

dorob62 pisze: Uważasz że jestem nieprzychylnie nastawiona??? Skąd ten pomysł???
Dorob szczerze mówiąc jak czytam teksty takie jak poniżej to ja osobiście nie wyczuwałam w tym przychylności :
dorob62 pisze: Nowa Pańcia opisuje kłopoty i problemy jakie widzi u psa i pyta o rady i te rady wspaniale uzyskuje. Opisuje co robi i co zamierza zrobić. Super.
dorob62 pisze:Kurcze dziewczyno!!!!! Pomyśl!!!!!
Niezależnie od tego co kogo boli taka ilość wykrzykników, raczej nie jest typowa dla życzliwej rady. A o pańciach to ja ostatnio naczytałam się na łowieckim i jakoś od zawsze ten zwrot kojarzy mi się z lekceważącym podejściem do osoby posiadającej psa.
dorob62 pisze:WYTRZYMASZ:) Tylko.. powolutku…. Właśnie piszę z Agą NASZĄ i ona też WIE że dacie radę:) A co do rad.. to tak jak Ci napisałam jest tu sporo mądrych, których koniecznie trzeba słuchać (ja też słucham:)
Jakże inaczej brzmi taka wypowiedź ;)

Mnie też prawdę mówiąc bardzo zdziwił "poduszkowy" atak Twój i BasiM na wszoleczek...co, jak ona sama napisała, okazało się zupełnie bezpodstawnym podejrzeniem, bo pies ma zapewnione dobre warunki i na pewno dużo więcej uwagi niż w poprzednim domu.
dorob62 pisze:Wymieniam PW z wszoleczkiem i jakoś się nie skarży, że ją atakuję:P I otrzymuje ode mnie MERYTORYCZNE wsparcie!!!
A o tym to przecież nikt nie wie...Natomiast na forum niektóre wpisy związane z "aferą poduszkową" nie zabrzmiały ani przyjemnie ani merytorycznie i właściwie tylko węszynoska w moim odczuciu sprawę "wyklepała" :)
A tak na marginesie przecież wszyscy czytający wątek wiedzą, że wszoleczek jest w stałym kontakcie z agag a ta na pewno czuwa ;)

Moim zdaniem wszoleczek postępuje systematycznie starając się wyeliminować od początku największe w jej odczuciu problemy i nie zauważyłam wygórowanych oczekiwań. Tak jak słusznie zauważyłaś pyta o rady. Nie zauważyłam żeby dziewczyna było zniechęcona, rozżalona czy miała pretensję do kogoś. Cieszy się z sukcesów i super!

I proponuję WSZYSTKIM skupić się właśnie na tych sukcesach. Bo nie od wczoraj wiemy, że największą motywacją do dalszego działania jest właśnie poczucie tego, że odnosi się sukcesy w tym bieżącym. A moim zdaniem wszoleczek odnosi spore sukcesy...Nie popadajmy jeszcze w samozachwyt ale jest lepiej niż myślałam, że będzie po przeczytaniu pierwszych wieści.
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

dorob62 pisze:WYTRZYMASZ:) Tylko.. powolutku…. Właśnie piszę z Agą NASZĄ i ona też WIE że dacie radę:) A co do rad.. to tak jak Ci napisałam jest tu sporo mądrych, których koniecznie trzeba słuchać (ja też słucham:)
O proszę Dorob, jednak można w innym tonie, aż milej się robi ;)
bea100

Post autor: bea100 »

Jesli WSZYSCY kibicują Wszoleczek- to o co chodzi (Dorob? Rafkow? tak jak Was oboję lubię...no wiecie co kochani... :niewka: ).
AniaW dobrze prawi. Skupmy się na Nero. Pomagajmy Wszoleczek.
Wiadomo ogólnie, że nie od razu Kraków zbudowano ;) Ja też jestem mile zaskoczona obecną sytuacją (mogło być naprawdę nieróżowo, oj mogło, więc ufff) oraz postępami jakie z dnia na dzień robią wspólnie- i tak trzymać :!:
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

rafkow, kasiawro i AniaW
Ponieważ nie chcę zaśmiecać tutejszego bloga zapraszam uprzejmie po odpowiedz do Nemrodowego…. no właśnie bea100 nie wiem o co chodzi.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Awatar użytkownika
MartaK
Gadu-Gadu: 2322991

Post autor: MartaK »

Ja nigdzie nie zauważyłam, że wszoleczek chce aby Nero od razu się dobrze zachowywał, wg doskonale zdaje sobie sprawę, że potrzeba czasu...I jak dla mnie to wszoleczek poprostu prowadzi bloga - opisuje co się dzieje, co jej się nie podoba, a co podoba ;) A może też lubi sobie pomarudzić, tak jak ja :)

Nero wygląda na naprawdę fajnego psa ;)
Awatar użytkownika
rafkow
Gadu-Gadu: 34201
Kontakt:

Post autor: rafkow »

bea100 pisze:Jesli WSZYSCY kibicują Wszoleczek- to o co chodzi
Beato, ano chodzi o sposób kibicowania. Są kibice i kibole ;)
A większości z nas chodzi dokładnie o to co sama napisałaś poniżej
bea100 pisze:Skupmy się na Nero. Pomagajmy Wszoleczek.
Zakres mojej wiedzy oraz doświadczenie nie pozwalają mi na odpowiednie wsparcie merytoryczne w szkoleniu Nera, to wspieram ją w zakresie dobrego samopoczucia z nami tutaj ;)
bea100 pisze:AniaW dobrze prawi
A jeżeli AniaW dobrze prawi to nie tylko ja tak odebrałem niektóre z obecnych na tym blogu wpisów ;)
Aktynowiec, dokładnie tak jak napisałaś, to jest blog Nera opisujący codzienne postępy wszoleczek z Nerem. I cieszmy się, że zapełnia się on codziennymi postępami z jej prac wychowawczych. Ja również nie zauważyłem rozgoryczenia w jej postach z powodu szybkości przyswajania przez Nera nowych zasad :niewka:
Wszoleczek, z mojej strony koniec off'a , bo jak tyle piszę, to z kolei kciuków za Was trzymać nie mogę ;)
Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

dorob62 pisze:rafkow, kasiawro i AniaW
Ponieważ nie chcę zaśmiecać tutejszego bloga zapraszam uprzejmie po odpowiedz do Nemrodowego…. no właśnie bea100 nie wiem o co chodzi.
Dorob jeżeli o mnie chodzi to ja naprawdę nie czuję potrzeby ciągnięcia dyskusji na ten temat...z grzeczności odpowiedź przeczytam, ale co miałam powiedzieć - powiedziałam, a właściwie napisałam mniej lub bardziej jasno ale z mojej strony temat wyczerpałam.
A do blogu Nemorda to najchętniej zaglądam jak są nowe zdjęcia i wieści z jego ogarzego codziennego życia. ;)
Awatar użytkownika
wladekbud

Post autor: wladekbud »

Przepraszam, że marudzę ale to jest blog NERO i o nim chciałbym tu czytać i jego oglądać. :piwko:
Wszołeczek, masz może jakieś nowe fotki, bo chętnie zobaczyłbym jak się ogrzyk zadomawia, zamiast czytać jakieś słowne "przepychanki". :nunu:
"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
Awatar użytkownika
wszoleczek
Gadu-Gadu: 3431453
Kontakt:

Post autor: wszoleczek »

W sumie te przepychanki dobrze o was świadczą :!: :!: Tak dbacie o Nero, że niektórzy z własnymi emocjami nie dają rady :szacun_1: . Ale ja się od przepychanek jednak odcinam :gluchy:

Dzisiaj udało mi się zrobić piękne zdjęcie profilu :!: :!:
Obrazek

No siedzę, a gdzie nagroda?
Obrazek

Pamiętacie jak agag pisała, że gryzł piaskownice? Za ogrodzeniem jest :D Może zamiast piłek zrobić mu piaskownice :tia:
Obrazek

I jedno zdjęcie na tle wschodzącego słońca ;)
Obrazek
Natalia i Nero
ODPOWIEDZ