Bardzo wam dziękuję!
Paula troszkę fotek dotarło -dzięki wielkie...a masz tę moją ulubioną świtową ?;)
Ja już też nie mam zaufania do imageshacka, bo już widzę że szlag trafił część linków do zdjęć które wstawiałam na fora przez żabę. Zerknę jeszcze bo nie wiem czy nie ma tam jakiś ograniczeń co do wielkości zdjęć a ja przechowuję zdjęcia oryginalnej wielkości.
Z resztą teraz to już w ogóle nie mam zaufania do niczego co można podciągnąć pod dziedzinę życia nazywaną informatyką :/ Odzyskiwania będę próbowała ale szanse marne bo ja już zapisywałam nowe dane na tym dysku co były zdjęcia.
O dysku zew. właśnie myślałam i sugerowałam jako prezent pod choinkę ...ale to tylko maszyna i jak pisała kasiawro nie jest niezawodna
Teraz po prostu planuję się zabezpieczać na wszelkie możliwe sposoby...Po prostu nie można polegać na jednej formie przechowywania danych i bardzo boleśnie się o tym ostatnio przekonałam
Gosiu chętnie obejrzę te fotki bo to bardzo fajny i liczny spacer był

REDAIK a zerknęłabyś czy nie macie fotek z naszego pierwszego wspólnego spaceru z młodą Redą?
Z dziećmi wtedy byliście
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie i za wszystkie deklaracje pomocy.
Jeżeli nie teraz to może kiedyś wpadną Wam jakieś moje fotki ze spacerów w latach 2005 - 2007 ...pamiętajcie o mnie wtedy proszę