Wierzę, że będą z niego ludzie

no właśnie ....weszynoska pisze:Ale ten dywanik to nie jest jego posłanie?????![]()
Burza też tak robiła. Ale przydała się nauka komendy "podnieś" (brała coś, co leży przy moich stopach i wkłada mi do ręki). Stopniowo "podnieś" działało z coraz większej odległości i teraz leci i przynosi patyk.dor pisze:raz wpadłam na głupi pomysł, żeby kupić Pogoniowi piłeczkę na sznurku do aportowania. Też musiałam ją sama sobie przynosić, Pogoń tylko pokazywał, gdzie leży. Teraz rzucam mu tylko patyki, biegnie do nich, trochę podgryzie i zostawi, a ja nie muszę latać jak dzika po łąkach
dorob62 pisze:Fajny pies.
Tylko KONIECZNIE cieple miekkie posłanie Ogary spia na plecach "koLami do góry" wiec muszą mieć miekko a poza tym piwnica i kafle to jest zimne a Ogar ( i każdy pies) musi miec cieplo bo bedzie Ci chorowal. tak więc KONIECZNIE!!!!
ON NIE MOŻE SPAĆ NA WYCIERACZCE…TEŻ BYM PŁAKAŁA W NOCY. Kurcze dziewczyno!!!!! Pomyśl!!!!!
spokojnie ludzie!!!!BasiaM pisze:no właśnie ....weszynoska pisze:Ale ten dywanik to nie jest jego posłanie?????![]()
mam nadzieję, że ma swoje mięciutkie i cieplutkie posłanko
Mamy nadziejęirie pisze:Mnie sie wydaje, ze to jest Specjalny Dywanik Do Pozowania.
Bo bardzo fajne fotki wyszly.