Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
- agaziel
- Gadu-Gadu: 0
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie
To jeszcze parę komplementów od nas! Przepiekne zdjęcia. Pasia coraz piekniejsza a Zagaj
-zakochałam się.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Z okazji spokojnego i wolnego piątkowego wieczoru podzielę się z Wami kilkoma fotkami z niedzieli, których wcześniej nie zdążyłam Wam pokazać oraz zdjęciami z dzisiejszego spacerku. Melduję Wam, że nas cały tydzień rozpieszcza piękna pogodą.
I co jeszcze Wam powiem dziś 20-ty listopada moje maluchy "T" maja już 10 miesięcy!!!
Na początek przedstawiam Wam naszego nowego kolegę Aszka, który nie ma takich ciągotek do węszenia jak Zagaj i ja - przychodzi na każde zawołanie do swego pana. Aszek mieszka ze swoim dobrym kumplem też labkiem, oprócz tego w swoim domostwie mają jeszcze klaczkę, papugę, węża i rybki - takie małe zoo. Jak mnie zaproszą
obfocę i Wam oczywiście pokażę.
I co jeszcze Wam powiem dziś 20-ty listopada moje maluchy "T" maja już 10 miesięcy!!!
Na początek przedstawiam Wam naszego nowego kolegę Aszka, który nie ma takich ciągotek do węszenia jak Zagaj i ja - przychodzi na każde zawołanie do swego pana. Aszek mieszka ze swoim dobrym kumplem też labkiem, oprócz tego w swoim domostwie mają jeszcze klaczkę, papugę, węża i rybki - takie małe zoo. Jak mnie zaproszą

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
i na koniec przedstawiam Wam dzisiejsze wyjście na pola i łąki, który pozostawiam bez komentarza - cieszyłam się, że Pańcia nie ma broni, bo mogło być tragicznie 

Biedne psy, tylko myszy im zostały. 

Śliczny smutny Zagaj
.

- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Miałam to napisać!hania pisze:Śliczny smutny Zagaj.
Zagaj to sobie odbije 

a ja czekam na foty z weekendu

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Smutny , hmm no tak trochę tak, ale tylko tak trochęPaulina pisze:Miałam to napisać!hania pisze:Śliczny smutny Zagaj.

On uwielbia robić takie minki, bo wie że albo Kasia, albo Tomek wymięknie i w końcu pogoni za tymi sarnami , które kuszą z każdej strony.
Już sobie odbił w sobotę na zagrodzie w Jarach.nulka pisze:Zagaj to sobie odbije