Tajga
- agaziel
- Gadu-Gadu: 0
Re: Tajga
Ależ dawno nas tu nie było... Witamy wszystkich serdecznie i już chwalimy się nowymi fotkami. Tajgunia to duża, piękna i baaaardzo grzeczna psinka 

- Załączniki
-
- 1.jpg (81.71 KiB) Przejrzano 1131 razy
-
- 2.jpg (88.13 KiB) Przejrzano 1130 razy
-
- 3.jpg (76.5 KiB) Przejrzano 1128 razy
-
- 4.jpg (106.24 KiB) Przejrzano 1126 razy
-
- 5.jpg (95.51 KiB) Przejrzano 1127 razy
-
- 6.jpg (82.85 KiB) Przejrzano 1130 razy
-
- 7.jpg (92.22 KiB) Przejrzano 1132 razy
-
- 8.jpg (73.75 KiB) Przejrzano 1125 razy
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
O matko!!! ale mi zrobiliście niespodziankę
Tajga to cała mamuśka, nawet ogonek ma identyczny, oczy ma tatusiowe i to mnie bardzo cieszy!!! Wyjaśniała dość mocno od ostatnich fotek.
Jakie ona ma legowisko hoho nawet nie śmiem pokazywać moim psiakom bo oszaleją z zazdrości.

Tajga to cała mamuśka, nawet ogonek ma identyczny, oczy ma tatusiowe i to mnie bardzo cieszy!!! Wyjaśniała dość mocno od ostatnich fotek.
Jakie ona ma legowisko hoho nawet nie śmiem pokazywać moim psiakom bo oszaleją z zazdrości.
A ja właśnie miałam napisać, że córeczka tatusia tylko w oczach mama ...no i ogonek po mamiekasiawro pisze:O matko!!! ale mi zrobiliście niespodziankę![]()
![]()
Tajga to cała mamuśka, nawet ogonek ma identyczny, oczy ma tatusiowe i to mnie bardzo cieszy!!!

Czyli w ogonku się zgadzamy

patrząc na wnętrza Waszego domu mam wrażenie, że córka tatusia w ogóle się nie ślini!
jak to zrobiliście? na pewno ma to po mamie, bo Rektor mógłby otworzyc fabrykę "kisielu: hi hi...
Aniu, tez patrząc na Tajgę widzę mordkę Rektora...
ale to takie rodzicielskie zaślepienie.
pozdrawiamy

Aniu, tez patrząc na Tajgę widzę mordkę Rektora...

pozdrawiamy
Bo panny się nie ślinią, tylko panowie - wiem to z doświadczenia.