Nasz Uchaty też innym pieskom ścieli po swojemu...a pieskowi naszej babci to nawet legowisko przeniósł w inne miejsce i oczywiście sprawdził osobiście czy wygodne

Rzeczywistośc wygląda nieco inaczejPaula pisze:Nie wiem jak jest w rzeczywistości, ale na fotkach ze szczeniaczkowa widać, że Łoza jest bardzo w Pańcię zapatrzona
Luśni-Lutni? Niestety nie mamPaula pisze:Fajnie też zobaczyć Sułtana; a masz może jakieś aktualne fotki Luśki? Bardzo dawano jej nie widziałam...
Jeżeli będzie ładna pogoda to planujemy spacer po szczeniaczkowie w sobotę ale to w okolicach Pruszkowa. No i mam nadzieję, że uda się wyciągnąć na ten spacer też kuzynkiPaula pisze:PS. Jeśli znajdziecie chwilę czasu, to chętnie wybierzemy się z Wami na spacer.
A co robiAnia W pisze:ale rozproszenia typu chleb dla kaczek w parku powodują że pies traci tę umiejętność
Nie wiem czy kaczki są w stanie tak szybko pochłonąć takie ilości chleba...Aszemi pisze: A co robitak jak Salwa udaje kaczkę
To tak jak Salwa zajęła najlepszą miejscówkęAnia W pisze:jak strzała poleciała w miejsca gdzie ludzie wyrzucają jedzenie dla kaczek.