Baza rodowodowoda Ogara Polskiego
Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
Baza rodowodowoda Ogara Polskiego
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Re: Baza rodowodowoda Ogara Polskiego
Dziś wykonałam pracę społeczną, mam nadzieję, że użyteczną. Połaziłam po internecie i wysłałam zaproszenia na nasze forum do wszystkich właścicieli ogarów (hodowle, suki hodowlane i reproduktory). Mam nadzieję że się do nas odezwą. Trzeba zintegrować towarzystwo. Oczywiście sporo adresów nieaktualnych. I maile wróciły. Zajrzałam też na stronę klubu ogara i gończego... SMUTEK TROPIKÓW. Podano, że ostatnia aktualizacja w sierpniu. Terminy wystaw i konkursów.... baza danych nieaktualna.
Marzy mi się by tam też tętniło życie. Może Wy znacie ogary (nie forumowe) i zaprosicie na forum:):) Każdy pewnie zna kogoś takiego:) Jakby zrobić akcję... niech tylko tu zajrzą.. a na pewno zostaną.
Marzy mi się by tam też tętniło życie. Może Wy znacie ogary (nie forumowe) i zaprosicie na forum:):) Każdy pewnie zna kogoś takiego:) Jakby zrobić akcję... niech tylko tu zajrzą.. a na pewno zostaną.
Ostatnio zmieniony niedziela 19 paź 2008, 17:13 przez dorob62, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Oczywiście to zrobiłam:)I zapraszam znajomych ogarowców z innych forów:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Ja mam pytanko...malutkie 
zaglądam do bazy bardzo często..odtwarzam sobie na podstawie danych rodowody interesujących mnie psów....
czy ona żyje??? tzn czy jest uzupełniana??
bo nie widzę kilku miotów i nie wiem...co będzie dalej z bazą....
dla mnie jest to ogromnie pomocne...

zaglądam do bazy bardzo często..odtwarzam sobie na podstawie danych rodowody interesujących mnie psów....
czy ona żyje??? tzn czy jest uzupełniana??
bo nie widzę kilku miotów i nie wiem...co będzie dalej z bazą....
dla mnie jest to ogromnie pomocne...
Inicjatywa stowarzyszenia "wszystkich" właścicieli ogarów świetna. Sama jestem bez ogara, ale spróbuje zainteresować ogarkowem znajomego lecz nieznanego szerszej publiczności ogara z Gdańska.
Baza danych o ogarach też jest bardzo dobra i użyteczna sprawa, tylko co z tą republiką? Komunikat od dłuższego czasu jest jeden: "Witryna msu.republika.pl została zgłoszona jako witryna stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa".
Czy nie można tej bazy danych (wykonanej ogromnym nakładem pracy) przenieść gdzie indziej, w pewniejsze miejsce? Czy jest wśród nas autor tej bazy lub czy ktoś z ogarkowa ma z Nim kontakt?
pozdrawiam
Bogna
Baza danych o ogarach też jest bardzo dobra i użyteczna sprawa, tylko co z tą republiką? Komunikat od dłuższego czasu jest jeden: "Witryna msu.republika.pl została zgłoszona jako witryna stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa".
Czy nie można tej bazy danych (wykonanej ogromnym nakładem pracy) przenieść gdzie indziej, w pewniejsze miejsce? Czy jest wśród nas autor tej bazy lub czy ktoś z ogarkowa ma z Nim kontakt?
pozdrawiam
Bogna
Witam!Jestem właścicielką ogara i czytuje już od dawna Wasze ciekawe forum. Zauważyłam błąd w BAZIE z 2009r: chodzi o potomstwo z hodowli Dwór z Szablami tzn.: zamiast MONSUN powinien byc MIGDAŁ.
Jeśli potrzebne potwierdzenie (bo mnie nikt tu nie zna) to Pani Grażyna moze potwierdzic. Kiedys pewnie znajdę czas i wpadnę tu na dłużej.
Pozdrawiam
Rodzinka MIGDAŁĄ
Jeśli potrzebne potwierdzenie (bo mnie nikt tu nie zna) to Pani Grażyna moze potwierdzic. Kiedys pewnie znajdę czas i wpadnę tu na dłużej.
Pozdrawiam
Rodzinka MIGDAŁĄ
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
A ta baza jeszcze działa? Ja (już kilka miesięcy) mam niezmiennie info, że "Witryna zgłoszona jako dokonująca ataków!" co sprawia, że nie mogę tam wejść i nic sprawdzić 
Właścicieli Migdała serdecznie witamy i zapraszamy do działu "Przedstaw się"!

Właścicieli Migdała serdecznie witamy i zapraszamy do działu "Przedstaw się"!
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Witam Migdała- super, że jesteście tu z nami- dzięki za sprostowanie- mam takie imiona jakie podała (być może na początku) nam Grażyna- już biegnę poprawić.