To prawda, uszyska na fotce prawie do ziemimonik pisze:Nutka na 3-ciej fotce wyszła jakby była krewną Zagaja, Zojki i Zadry, bo wyszły jej taaaaaaaakie długie uszyska na zdjęciu

Teraz kilka zdjęć z naszego dzisiejszego spacerku

To prawda, uszyska na fotce prawie do ziemimonik pisze:Nutka na 3-ciej fotce wyszła jakby była krewną Zagaja, Zojki i Zadry, bo wyszły jej taaaaaaaakie długie uszyska na zdjęciu
Czy jak latasz za nią, to też z nosem przy ziemi?Malgosiaczek_27 pisze:...Lata jak zwariowana z nosem przy ziemi, a ja za nią...
No ja raczej z nosem przy ziemi nie dała bym rady. Musze patrzeć gdzie biegnę, bo mój nos mnie aż tak dobrze jak ogarzy nie poprowadzimonik pisze:Czy jak latasz za nią, to też z nosem przy ziemi?![]()
Dzięki Aniu, bardzo chętnie się tam znajdziemyAnia W pisze:Ostatnie zdjęcie w sam raz na płytkę 2010Super!
Etam, nie ma co tak ich kontrolować. W końcu lizanie monitora i niuchanie przez siatkę z pieskiem sąsiada to nic takiegoBasiaM pisze:Ja to tak po kryjomu oglądam fotki, żeby Uchaty znów mi ekranu nie lizał Obrazek
Pewnie że nie ma co przynajmniej monitor wyczyściMalgosiaczek_27 pisze:BasiaM napisał(a):
Ja to tak po kryjomu oglądam fotki, żeby Uchaty znów mi ekranu nie lizał Obrazek
Etam, nie ma co tak ich kontrolować. W końcu lizanie monitora i niuchanie przez siatkę z pieskiem sąsiada to nic takiego![]()
Oj, czyści, czyści i to regularnieAszemi pisze:Pewnie że nie ma co przynajmniej monitor wyczyści