Hodowla Poszły w Las FCI >zaprasza na pogaduchy
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Hodowla Poszły w Las zaprasza na pogaduchy
Wielka zmiana i to chyba w niedługim czasie patrząc na daty wklejania- chyba , że ktoś robił tamte dużo wcześniej.
Smyk nie ma nigdzie białej łatki?
Bea czekamy na inne zdjęcia szczeniaków na "S"
Też to właśnie zauważyłam, ma chyba tylko minimalną łatkę na jednym paluszku lewej tylnej łapy.kasiawro pisze:Wielka zmiana i to chyba w niedługim czasie patrząc na daty wklejania- chyba , że ktoś robił tamte dużo wcześniej.
Poprzednie zdjęcia musiały być sporo starsze ale ja je dopiero dostałam.
Olsztyniak Smyk i pod/warszawiak Swarożyc to pieski całe ciemne- Swarożyc całkiem a u Smyka poza chyba właśnie maleństwem białym na tylnej łapce. Sekret łodzianin też ciemny ale ma białą gwiazdkę na piersi (był "szefem" oraz najbardziej masywnym szczeniakiem jak je wydawałam). Najjaśniejszej maści i najdrobniejszy na tamten moment był Serafin (no i miał wyraźne białe znaczenie na piersi i łapach czterech)- nie mam aktualnych jego zdjęć, zresztą on w Niemczech (czekam na rodowód eksportowy dla niego, tam myślą o wystawianiu go- zobaczymy).
Wszystkie miały czarne pazury (nawet Serafin), zresztą i moja Skierka mimo białych paluszków i sporego białego motyla ma też fajne czarne pazury !.
Faktycznie piorunem i fajnie i zdrowo rosną i to mnie ogromnie cieszy- bardzo fajnie się eksterierowo zapowiadają jak widać na fotkach- u wszystkich oczy ślicznie- poza tym mają fajne charaktery i usposobienie- no coż, byle tak dalej
Olsztyniak Smyk i pod/warszawiak Swarożyc to pieski całe ciemne- Swarożyc całkiem a u Smyka poza chyba właśnie maleństwem białym na tylnej łapce. Sekret łodzianin też ciemny ale ma białą gwiazdkę na piersi (był "szefem" oraz najbardziej masywnym szczeniakiem jak je wydawałam). Najjaśniejszej maści i najdrobniejszy na tamten moment był Serafin (no i miał wyraźne białe znaczenie na piersi i łapach czterech)- nie mam aktualnych jego zdjęć, zresztą on w Niemczech (czekam na rodowód eksportowy dla niego, tam myślą o wystawianiu go- zobaczymy).
Wszystkie miały czarne pazury (nawet Serafin), zresztą i moja Skierka mimo białych paluszków i sporego białego motyla ma też fajne czarne pazury !.
Faktycznie piorunem i fajnie i zdrowo rosną i to mnie ogromnie cieszy- bardzo fajnie się eksterierowo zapowiadają jak widać na fotkach- u wszystkich oczy ślicznie- poza tym mają fajne charaktery i usposobienie- no coż, byle tak dalej

- Malgosiaczek_27
Wspaniale zdjęcia ogarkowych podrostków
Bardzo miło się ogląda takie fajne psiurki. Życze powodzenia pańciostwu i podrastającej młodzieży oraz zdrówka bo ostatnio tego najbardziej trzeba życzyć
Pozdrawiamy!

Pozdrawiamy!
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Fajnie rośnie

No to musisz być szczęśliwa i dumna z maluszków- no już nie takich maluszkówbea100 pisze:Faktycznie piorunem i fajnie i zdrowo rosną i to mnie ogromnie cieszy- bardzo fajnie się eksterierowo zapowiadają jak widać na fotkach- u wszystkich oczy ślicznie- poza tym mają fajne charaktery i usposobienie- no coż, byle tak dalej

Tak- jestem (i coraz bardziej
) z nich dumna
Są fajne pieski i fajne suczki. Niech tylko zdrowo rosną.
A teraz moich dwóch prawnuków- nigdy ich nie widziałam, tym bardziej dziękuję Ilonie Puz za ich zdjęcia- oto Fagot i Fest Nadwiślański Świt (synowie Bogdanki Poszły w Las i Puzona)

A teraz moich dwóch prawnuków- nigdy ich nie widziałam, tym bardziej dziękuję Ilonie Puz za ich zdjęcia- oto Fagot i Fest Nadwiślański Świt (synowie Bogdanki Poszły w Las i Puzona)
- Załączniki
-
- Fagot.jpg (188.49 KiB) Przejrzano 467 razy
-
- Fagot 2.jpg (173.57 KiB) Przejrzano 465 razy
-
- Fagot i Fest 2.jpg (229.48 KiB) Przejrzano 464 razy
A oto wczorajsze spotkanie w rodzinnym gronie (Skierka ma 4 mc!)
- Załączniki
-
- zdjęcia 004_640Kadr.jpg (162.78 KiB) Przejrzano 426 razy
-
- zdjęcia 034_640Kadr.jpg (149.77 KiB) Przejrzano 434 razy
-
- zdjęcia 036_640Kadr.jpg (157.01 KiB) Przejrzano 426 razy
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 lis 2009, 14:17 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarnulek tatusiowy ze Skierki
,szkoda,że tylko trzy fotki

Jaka już Skierka duuuuuuuuuża
Fajna dziewczyna ... i podobna to tatusia

Fajna dziewczyna ... i podobna to tatusia

Skierka ma śliczna głowę.