Nowe władze klubu ogara i gończego
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Nowe władze klubu ogara i gończego
Nie miałam zielonego pojęcia, gdzie tą informację umieścić więc tutaj daję, jak ktoś zna odpowiedniejsze miejsce proszę o przeniesienie.
Wyczytałam na forum zielonym ( a nie każdy tam zagląda) więc wklejam informacje o nowych osobach w klubie.
Nowy skład Klubu Ogara i Gonczego Polskiego:
-Przewodniczący: Bocianowski Marian Paweł (sędzia - międzynarodowy - pracy psów myśliwskich, sędzia - krajowy - Gr.VI -gończe-wszystkie rasy)
-Vice Przewodniczący: Didoch Zbigniew (sędzia - międzynarodowy - pracy psów myśliwskich)
-Sekretarz do spraw Ogara Polskiego: Gazda Katarzyna
mail: sekretarzop@ogaryigoncze.pl
-Sekretarz do spraw Gończego Polskiego: Pluto-Prondziński Rafał
mail: sekretarzgp@ogaryigoncze.pl
Wyczytałam na forum zielonym ( a nie każdy tam zagląda) więc wklejam informacje o nowych osobach w klubie.
Nowy skład Klubu Ogara i Gonczego Polskiego:
-Przewodniczący: Bocianowski Marian Paweł (sędzia - międzynarodowy - pracy psów myśliwskich, sędzia - krajowy - Gr.VI -gończe-wszystkie rasy)
-Vice Przewodniczący: Didoch Zbigniew (sędzia - międzynarodowy - pracy psów myśliwskich)
-Sekretarz do spraw Ogara Polskiego: Gazda Katarzyna
mail: sekretarzop@ogaryigoncze.pl
-Sekretarz do spraw Gończego Polskiego: Pluto-Prondziński Rafał
mail: sekretarzgp@ogaryigoncze.pl
Re: Nowe władze klubu ogara i gończego
Gratulacje dla Kasi 
Czy ktoś zna p.Didocha?

Czy ktoś zna p.Didocha?
Ania W pisze: Czy ktoś zna p.Didocha?
My znamy

Zapraszamy na Teodorową stronę
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ogar-polski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Pana Bocianowskiego znam jako sędziego i hodowcę od lat 
Pana Didocha nie znałam nawet ze słyszenia ... także ciekawa byłam kto to

Pana Didocha nie znałam nawet ze słyszenia ... także ciekawa byłam kto to

Trzeba życzyć nowym naszym władzom klubowym powodzenia za co trzymam kciuki.
Poprzednia strona klubowa http://www.ogaryigoncze.republika.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; mi się nie otwiera
, ale wiadomo, to był prywatna praca i miejsce poprzedniego sekretarza czyli Hani (szkoda mi tylko info tam zawartych i włożonej przez lata pracy i ja np. lubiłam tą stronę i jej oprawę, świetne zdjęcia itd), ale mam nadzieję, że strony jakoś się porozumieją dla dobra wszystkich (oby) i strona klubowa do nas wróci 
Poprzednia strona klubowa http://www.ogaryigoncze.republika.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; mi się nie otwiera

Ja nie traktowałam tej strony jako swojej prywatnej i nie ja ją zdjęłam z netu (co niektórzy sugerują - i nie myślę o Tobie). Strona miała problemy z wirusem jak większość stron na republice a potem zniknęła. za mało sie na tym znam, żeby coś z tym zrobić.
To wielka szkoda, że strona tak głupio zniknęła
Szkoda dla nas tu wszystkich. Często z niej korzystałam.
Pytam mądrych: czy naprawdę nic się nie da zrobić?
Haniu: Pisząc o "prywatności strony" miałam na myśli Twój wyłączny wkład włożonej w nią przez te lata wiedzy, pracy, zdjęć itd za co podziękowania Ci się należą słuszne i ode mnie
. Dziękuję Haniu za całokształt i na Twoje ręce składam też podziękowania poprzednim władzom naszego klubu.
A nowym władzom klubowym życzę powodzenia

Pytam mądrych: czy naprawdę nic się nie da zrobić?
Haniu: Pisząc o "prywatności strony" miałam na myśli Twój wyłączny wkład włożonej w nią przez te lata wiedzy, pracy, zdjęć itd za co podziękowania Ci się należą słuszne i ode mnie

A nowym władzom klubowym życzę powodzenia

szkoda bo dzięki tej stronie nowicjusze mogli się wiele dowiedzieć o hodowlach miotach -czyli przyszli nabywcy
A czy ktoś wie co słychać w naszym "nowym" Klubie? Ciekawa bym była planów, zamierzeń itd