Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)

Post autor: hania »

Dzisiaj w przedszkolu Łoza pokazywała BOS-om jak się zakłada nelsona...

Obrazek
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Łoza w ogóle postanowiła dzisiaj przemycić elementy samoobrony w szczeniaczkowie.
Frajdzie także zademonstrowała niezwykle przydatne chwyty, bo nigdy nie wiadomo kiedy się trafi jakiś natrętny pan ogar ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

One już obie są na etapie zielonych szelek ;) to i chwyty ciekawsze....
Awatar użytkownika
Malgosiaczek_27

Post autor: Malgosiaczek_27 »

Od maleńkich krecików cudniejsze są tylko takie właśnie ogarze "podrostki" :D Są fantastyczne,a Łoza widać, że chwyty samoobrony ma opanowane na medal ;) Złoty oczywiście :D :gleba:
Pozdrawiamy cieplutko w ten niedzielny deszczowy poranek :)
Obrazek

Czekolada uspokaja bardziej, niż kolor zielony ;)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Dziękujemy za pozdrowienia...Faktycznie pogoda taka że się wszystkiego odechciewa a miałyśmy się załadować w samochód i gdzieś się ruszyć na spacer . A teraz? :(
To my jeszcze w sprawie chwytów. Łoza jest dobra w te klocki bo ona dużo w domu ćwiczy ;)
Obrazek

Obrazek

Ale żeby nie było. Jak trzeba interweniuję z tym że układ między nimi jest dość złożony. Łoza traktuje trochę Bolka jak zabawkę interaktywną (jak się naciśnie piszczy) ale z drugiej strony Bolek z uporem maniaka biega jej przed nosem i widzę, że często specjalnie ją nakręca żeby go goniła...

W zeszłym tygodniu wpadliśmy też z wizytą do Sułtana. Łoza zrobiła niezłe zamieszanie i widać że grałą Sułtanowi na nerwach ;) Najpierw poszła w ruch w sumie chyba zabytkowa skóra jelenia...Poszła w ruch i została podzielona na mniejsze części ;) Potem Łoza postanowiła pościelić Sułtanowi inaczej...lepiej ;)
Obrazek

Sułtan leżał niewzruszony
Obrazek

No i Sułtan musiał się wyspać jak mu Łoza pościeliła ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

a wczoraj Łoza do południa strasznie się nudziła...
Obrazek

straaasznie...
Obrazek

No i z tych nudów musiała zrobić przegląd rzeczy jakie przygotowałam do wydania dla rodziny, której spalił się dom...I niestety dzieci nie dostaną już maskotek :(
Obrazek

Ale nie ukrywam, że te zabawki upolowane "własnoręcznie" sprawiły jej ogromną radość!:)
Obrazek
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

Przejrzalam dzis blog Barda i Lozy (powoli nadrabiam zaleglosci blogowe).
Gratuluje takiej slicznej suni urodzinowej:) A juz oczka to ona ma jak marzenie.. :)
Musze tez zauwazyc, ze moja Minuta (o podobnie ciemno obramowanych oczach) ma bardzo zblizone zapedy 'pacyfikacyjne' w zabawach. Wiekszych od siebie troche sie boi, ale wszysko, co nie jest wieksze, obowiazkowo jest tarmoszone, i to bez wytchnienia, w sposob, jak na zdjeciach Lozy bawiacej sie z innymi pieskami. Tudziez z kotkiem, ktoremu zjada lapke. Wlasnie tak.

Pozdrowienia rowniez dla BARDzo dostojnego ogara. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

A ja dziękuję za fotki dziadka Sułtana :)

oczywiście Łoza jest słodka :)
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

irie pisze:Przejrzalam dzis blog Barda i Lozy (powoli nadrabiam zaleglosci blogowe).
Gratuluje takiej slicznej suni urodzinowej:) A juz oczka to ona ma jak marzenie.. :)
Dziękuję :)
Ja wprawdzie lubię ciemniejsze oczy ale ona ma dla mnie w nich to coś co kiedyś dookreśliła jedna znana wszystkim Renata ;)
irie pisze:Musze tez zauwazyc, ze moja Minuta (o podobnie ciemno obramowanych oczach) ma bardzo zblizone zapedy 'pacyfikacyjne' w zabawach. Wiekszych od siebie troche sie boi, ale wszysko, co nie jest wieksze, obowiazkowo jest tarmoszone, i to bez wytchnienia, w sposob, jak na zdjeciach Lozy bawiacej sie z innymi pieskami. Tudziez z kotkiem, ktoremu zjada lapke. Wlasnie tak.
No to chyba po tacie mają :)
Łoza nie niszczy zabawek (nie wypruwa flaczków) ale faktycznie trochę je zawsze sponiewiera ;)
irie pisze:Pozdrowienia rowniez dla BARDzo dostojnego ogara. :)
Dziękuję, przekażę ;)
nulka pisze:A ja dziękuję za fotki dziadka Sułtana :)
Proszę bardzo!
Dziadek był nieco przytłoczony energią Łozy więc tylko takie fotki tym razem ale jak uda nam się wybrac na jakiś spacer to wrzucimy zdjęcia Sułtana w pełnej krasie :)
ODPOWIEDZ