Nutka Nadbużańskie Granie Blog ;)
Re: Nutka Nadbużańskie Granie Blog ;)
Na pewno Twój ogar nie jest inny tylko ją lejesz trzy razy dziennie pewnie .
Ogar rozbebesza pluszaka w trymiga, ale niektóre szanuje i żyją długo.
Może Nutka poprostu wszystko szanuje i lubi.
Pozdrawiam
Ogar rozbebesza pluszaka w trymiga, ale niektóre szanuje i żyją długo.
Może Nutka poprostu wszystko szanuje i lubi.
Pozdrawiam
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- Malgosiaczek_27
leje? hmmm raczej nieWigro pisze:Na pewno Twój ogar nie jest inny tylko ją lejesz trzy razy dziennie pewnie .

Owszem Wigro, Nuta tez rozbebeszyła kilka pluszakówWigro pisze:Ogar rozbebesza pluszaka w trymiga, ale niektóre szanuje i żyją długo.

Oj teak większość rzeczy Nucia szanuje. Bardzo się a tego ciesze. Zwłaszcza ze szanuje moje kwiatki stojące na podłodzeWigro pisze:Może Nutka poprostu wszystko szanuje i lubi.

W takim razie ja też mam "innego" ogaraMalgosiaczek_27 pisze:Rany to może mój ogar jest jakiś "inny"![]()

Uchaty nie rozbebeszył nigdy pluszaka. Jedynie reniferowi nos odgryzł bo był plastikowy

A legowisko wydajemy innemu pieskowi w nienaruszonym stanie

To mój też "inny" .. znaczy brat Nuty to już rodzinna inność. Nic nie niszczy. Legowisko zmieniamy bo pies rośnie albo nuż się nie dopiera. Pluszaki szanuje choć kaczkę i kreta upolował. Ale w domu NIC nie rusza....
Ops.. raz zjadł paluszki słone jak zostały na niskim stoliku.
Ops.. raz zjadł paluszki słone jak zostały na niskim stoliku.
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
O rany moja Zojka chodzi po stole a i parapetem nie gardzi ,kwiatki na ziemi
,na stole leżały wrzosy świeżo kupione i Zojka zaczęła jeden przesadzać ale mam nadzieję ,że wydorośleje 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Wszystko zależy od tego w co ogr się bawi
Fiord przeważnie w polowanie to i ofiary muszą być.
(Na szczęście poluje głównie na swoje rzeczy a naszych nie rusza.)
Nie mogę się też nadziwić równiutko ułożonemu posłaniu nutki.
Przecież najlepiej się śpi na kołderce zwiniętej w kulkę i trochę nadgryzionej żeby
straciła równą formę.
A jak nie ma posłania to można zwinąć też dywan!!!

Nie mogę się też nadziwić równiutko ułożonemu posłaniu nutki.

A jak nie ma posłania to można zwinąć też dywan!!!

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Legowiska u nas brak
Każdy nowy dywanik jest niszczony i pruty sumiennie i konsekwentnie. Jednocześnie Cygaro wlecze te strzępy wszędzie gdzie my jesteśmy i w końcu śpi na wyplutych kawałkach tkaniny i sterczących z tego sznurkach
Odsyłany z dywanikiem na miejsce uparcie wraca z chodniczkiem w zębach; tu upór jego bije rekordy. Tyle razy chciałam sprawić mu fajne posłanie, taka niezaspokojona potrzeba, żeby miał mięciutko lub choćby w miarę płasko
Ale on woli ażurowe szmaty
Sorry za offa. Nutka mądra dziewczyna.

- Malgosiaczek_27
eeee ... takie zjadanie to normalkadorob62 pisze:Ops.. raz zjadł paluszki słone jak zostały na niskim stoliku.

No bo jak pluszak może mieć plastikowy nochal, "toż to nie uchodzi..."BasiaM pisze:Uchaty nie rozbebeszył nigdy pluszaka. Jedynie reniferowi nos odgryzł bo był plastikowy![]()

nie licz na to, tylko próbuj ja trochę spacyfikowaćnulka pisze:ale mam nadzieję ,że wydorośleje

Wiesz Aniu czasem się zdarzy ze i Nuta kołderkę pozwija, poskręca, ale to tylko czasami...dywan tez czasami drapie, bo widocznie za płaski ale małych nie mamy więc nie udaje jej się go sobie ułożyćania N pisze:Nie mogę się też nadziwić równiutko ułożonemu posłaniu nutki.![]()
Przecież najlepiej się śpi na kołderce zwiniętej w kulkę i trochę nadgryzionej żeby
![]()
![]()
straciła równą formę.

Hmmm widocznie jeszcze nie trafił na "swoje" legowisko. Może jest bardziej wymagający od Nutymiszakai pisze:Legowiska u nas brakKażdy nowy dywanik jest niszczony i pruty sumiennie i konsekwentnie.

- Malgosiaczek_27
Oto dzisiejsza poranna, nudząca się Nuta
Zdjęcia niestety niewyraźne bo z telefonu a i światła było za mało żeby zrobić wyraźne. No ale widać co trzeba
Za to potem będą i wyraźne zdjęcia bo wybieramy się na spacer oczywiście z aparatem

Niewyraźne, czy wyraźne, nie ważne, za to wyszły bardzo artystycznie 
Nutka na 3-ciej fotce wyszła jakby była krewną Zagaja, Zojki i Zadry, bo wyszły jej taaaaaaaakie długie uszyska na zdjęciu

Nutka na 3-ciej fotce wyszła jakby była krewną Zagaja, Zojki i Zadry, bo wyszły jej taaaaaaaakie długie uszyska na zdjęciu