ZDJĘCIA OGARÓW
- Paulina
- Gadu-Gadu: 2833926
Re: ZDJĘCIA OGARÓW
Poświata?
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
Tak
Cudna sunia - Ingusi się bardzo podobała, bo taka spokojna - a jej się Ingunia spodobała, bo podobno nie ma kontaktu z tak małymi dziećmi i to tez dla niej była atrakcja - takie małe i niszkodliwe

Cudna sunia - Ingusi się bardzo podobała, bo taka spokojna - a jej się Ingunia spodobała, bo podobno nie ma kontaktu z tak małymi dziećmi i to tez dla niej była atrakcja - takie małe i niszkodliwe

Największe odkrycie i najstarszy debiutant wystawy w Poznaniu
SĘK z Maćkowego Uroczyska ur. 06.06.1994r.

Balt jest dumny,ze pochodzi z tak długowiecznej rodziny i już wie skąd się wzieła jego czarna uroda. Jest prawnukiem Sagi, siostry Sęka. Pod jego czujnym wzrokiem skończył uprawnienia na reproduktora.

Balt jest dumny,ze pochodzi z tak długowiecznej rodziny i już wie skąd się wzieła jego czarna uroda. Jest prawnukiem Sagi, siostry Sęka. Pod jego czujnym wzrokiem skończył uprawnienia na reproduktora.
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Gratulacje dla Balta
szkoda ,że my nie poznaliśmy Sęka 

- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
Widziałam tego psiaka, ale w życiu nie powiedziałabym, że on taki dorosły już jest... Znaczy, że dorosły w ogóle to tak, ale nie aż tak bardzo... Wow.
Marta & Rudolf

No właśnie odkrycie 
Ja wcześniej nawet o nim nie słyszałam, jedynie o Sadze
Ostatnio nawet się zastanawiałam, czy jeszcze żyją jakieś ogary z tych starszych hodowli i widać,
że jednak tak
Toteż życzę Sękowi jeszcze długich lat życia, tym bardziej, że dobrze się trzyma 

Ja wcześniej nawet o nim nie słyszałam, jedynie o Sadze

Ostatnio nawet się zastanawiałam, czy jeszcze żyją jakieś ogary z tych starszych hodowli i widać,
że jednak tak

A oto Fagot i Fest Nadwiślański Świt. Jak widać się spotykają
. To moi prawnukowie, synowie mojej kochanej Bogdanki Poszły w Las i Puzona Z Południowej Kniei

- Załączniki
-
- Fagot.jpg (188.49 KiB) Przejrzano 1412 razy
-
- Fagot 2.jpg (173.57 KiB) Przejrzano 1429 razy
-
- Fagot i Fest 2.jpg (229.48 KiB) Przejrzano 1410 razy
-
- Fagot i Fest 3.jpg (139.89 KiB) Przejrzano 1411 razy
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A ja bym w życiu nie powiedziała że to ogarZbyszekC pisze:Największe odkrycie i najstarszy debiutant wystawy w PoznaniuSĘK z Maćkowego Uroczyska ur. 06.06.1994r.