UGIER Poszły w Las
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: UGIER Poszły w Las
A skąd ją masz 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
A to nie wiedziałam że Ty taka czarodziejka 

Wczoraj byliśmy u znajomych, gdzie jest mały chłopczyk Dominik, no i zrobiłam kilka fotek 

- Załączniki
-
- Buzi w uszko :)
- dom.jpg (65.77 KiB) Przejrzano 344 razy
-
- Buzi w nosek :)
- dom1.jpg (68.95 KiB) Przejrzano 343 razy
-
- Tak mi rób :)
- dom2.jpg (72.6 KiB) Przejrzano 344 razy
-
- Znowu buzi :)
- dom3.jpg (28.22 KiB) Przejrzano 343 razy
-
- Tam są też koty i jest kocurek Max, który nie przepada za psami i cały czas leżał wpatrzony w Urwisa, ale widocznie po jakimś czasie się tym zmęczył i padł ;))))
- max.jpg (63.05 KiB) Przejrzano 344 razy
-
- Czas na piwko :)))
- pi.jpg (58.07 KiB) Przejrzano 343 razy
-
- A teraz to ja Was wszystkich błogosławię i dajcie mi już spokój ;)
- dom4.jpg (65.05 KiB) Przejrzano 342 razy
Uchatek uwielbia dzieci, chyba to rodzinne u naszych chłopaków
Ostatnio na placu zabaw leżał godzinę a gromada dzieciaków robiła z nim co chciała

Ostatnio na placu zabaw leżał godzinę a gromada dzieciaków robiła z nim co chciała

To fajnie, że macie tam normalne dzieci z normalnymi rodzicami, tutaj z psem to najlepiej kilometr od placu zabaw się poruszać..BasiaM pisze:Uchatek uwielbia dzieci, chyba to rodzinne u naszych chłopaków![]()

...dzieci normalne ale z normalnymi babciami i dziadkami, którzy do południa pzrebywają z wnukami na placach zabaw. Popołudniami do placu zabaw to bez kija nie podchodź jak dzieci z rodzicami są a psa to w kagańcu, na smyczy albo najlepiej wogóle nie wyprowadzaćmonik pisze:To fajnie, że macie tam normalne dzieci z normalnymi rodzicami, tutaj z psem to najlepiej kilometr od placu zabaw się poruszać..BasiaM pisze:Uchatek uwielbia dzieci, chyba to rodzinne u naszych chłopaków![]()

No i brawo normalne babcie i dziadkowie
A jakie mają podejście do psów dzisiejsze mamuśki- to wystarczy wejść na ich forumy i poczytać co wypisują o psach...a jak się trafi "normalna" mama to ją zakrzyczą i w końcu zbanują- wiem bo kiedyś dostałam od koleżanki (która wychowuje syna Jasia z suką Cane Corso) linka...zgroza było czytać...

A jakie mają podejście do psów dzisiejsze mamuśki- to wystarczy wejść na ich forumy i poczytać co wypisują o psach...a jak się trafi "normalna" mama to ją zakrzyczą i w końcu zbanują- wiem bo kiedyś dostałam od koleżanki (która wychowuje syna Jasia z suką Cane Corso) linka...zgroza było czytać...

święta prawdabea100 pisze:A jakie mają podejście do psów dzisiejsze mamuśki- to wystarczy wejść na ich forumy i poczytać co wypisują o psach...a jak się trafi "normalna" mama to ją zakrzyczą i w końcu zbanują- wiem bo kiedyś dostałam od koleżanki (która wychowuje syna Jasia z suką Cane Corso) linka...zgroza było czytać...