Warszawskie spacery
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Re: Warszawskie spacery
Jeszcze troszkę środowego sianka

"Rodzinka"

W środę stawili się Łoza, Acanka, Nutka (Ofiklejda) i Świtek.
Dzisiaj byli Kalinka, Świtek i Maczek. Zdjęć nie ma

"Rodzinka"

W środę stawili się Łoza, Acanka, Nutka (Ofiklejda) i Świtek.
Dzisiaj byli Kalinka, Świtek i Maczek. Zdjęć nie ma

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Byliśmy również my, nieco spóźnieni (jakieś 40 minut
) Goniliśmy ogary ale nie dogoniliśmy i o 12 poszliśmy do domu.

- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Szkoda, że nie zadzwoniliście... nie miałam pojęcia, że będziecieIkar pisze:Byliśmy również my, nieco spóźnieni (jakieś 40 minut) Goniliśmy ogary ale nie dogoniliśmy i o 12 poszliśmy do domu.

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Miałem zamiar zadzwonić jak już byliśmy na Bemowie w lesie i Laki na polecenie: "szukaj Świtka" znalazł świeże końskie odchody ale... przeszukałem komórkę i nie znalazłem Waszego numeru
a przecież go miałem, był Rafkowa ale kto wiedział że pojawi się Maczek
W rezultacie zrobiliśmy standardowy spacer bez ostatniego kółka wzdłuż strumienia i wróciliśmy na poligon. Tam z godzinę pobyliśmy mając nadzieję, że może wyjdziecie z lasu ale w końcu Laki zaczął się pokładać więc się zabraliśmy do domu.

W rezultacie zrobiliśmy standardowy spacer bez ostatniego kółka wzdłuż strumienia i wróciliśmy na poligon. Tam z godzinę pobyliśmy mając nadzieję, że może wyjdziecie z lasu ale w końcu Laki zaczął się pokładać więc się zabraliśmy do domu.
Tak Laki szukał ogarów
- Załączniki
-
- Gdzie oni są.jpg (23.77 KiB) Przejrzano 646 razy
-
- szukam.jpg (113.38 KiB) Przejrzano 648 razy
-
- i szukam.jpg (87.17 KiB) Przejrzano 646 razy
-
- mam dosyć.jpg (96.33 KiB) Przejrzano 641 razy
Witam wszystkich. Napiszcie, proszę, gdzie spacerujecie ze swoimi psiakami w okolicach Warszawy. Fotki macie super. Gdzie ogarki mogą sobie bezpiecznie pohasać ?
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Cześć!
Na początek zapraszam do działu "Przedstaw się" napisz coś o sobie i o swoim psie.
Chodzimy często na spacery na Bemowo, spotykamy się na Kartezjusza przed stadionem WATu. Nie wiem jakiego masz psa... jeśli jest to szczeniak i przechodzi jeszcze kwarantanne to na takie spacery trochę za wcześnie, bo jest to teren ogólnodostępny.

Chodzimy często na spacery na Bemowo, spotykamy się na Kartezjusza przed stadionem WATu. Nie wiem jakiego masz psa... jeśli jest to szczeniak i przechodzi jeszcze kwarantanne to na takie spacery trochę za wcześnie, bo jest to teren ogólnodostępny.
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
- kasianiolek
Witajcie!
Czy w najbliższym czasie będzie organizowany wspólny spacer? Bardzo chętnie byśmy się z Hubą na taką psią i ludzką integrację wybrały...
Czy w najbliższym czasie będzie organizowany wspólny spacer? Bardzo chętnie byśmy się z Hubą na taką psią i ludzką integrację wybrały...
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
My myśleliśmy o niedzieli, ale nie sądzę żeby do tego czasu udało się zorganizować jakąś większą grupę 

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun