Przecież na jednej fotce jest mały elfik lub elfikowa raczejania N pisze:Bajkowa kraina - poczułam się jak liliput po tych ostatnich zdjęciach. Spotkaliście gdzieś krasnoludki albo elfy??? (Jak ktoś spotka to niech się pochwali albo zrobi zdjęcie![]()
![]()
- córcia domaga się dowodów
![]()
![]()
)
Ja widziałam Ogryania N pisze:Spotkaliście gdzieś krasnoludki albo elfy??? (Jak ktoś spotka to niech się pochwali albo zrobi zdjęcie![]()
![]()
- córcia domaga się dowodów
![]()
![]()
)
A Bibka to tak długo musiała w tej sukienusi do zdjęcia pozować....?
To nie ona no chyba że perukę ubrałaAnia W pisze:A Bibka to tak długo musiała w tej sukienusi do zdjęcia pozować....?
Hmmm... Miałem jeszcze wizję pleneru rusałki wodnej, stojącej po pas w wodzieAnia W pisze:A Bibka to tak długo musiała w tej sukienusi do zdjęcia pozować....?
No proszę !! I mówi to osoba, która w tamtych okolicach, z dziką radością... deptała śnieg bosymi stopamiAnia W pisze:Bo już zimnawo troszkę....
Perukę ??Aszemi pisze:To nie ona no chyba że perukę ubrała
To specjalnie dla Twojej córeczki, kadr z nieświadomym zagrożenia krasnoludkiemania N pisze:Mała oczywiście łyknęła bajkę ( aż piszczała) ale chce jeszcze.
Fotograf odpuścił czy modelka się "znarowiła"?rafkow pisze: Hmmm... Miałem jeszcze wizję pleneru rusałki wodnej, stojącej po pas w wodzie![]()
A to już zupełnie inna bajkarafkow pisze:No proszę !! I mówi to osoba, która w tamtych okolicach, z dziką radością... deptała śnieg bosymi stopamiAnia W pisze:Bo już zimnawo troszkę....
Zaraz objawi się nam pewnie pozosotała szóstkarafkow pisze: To specjalnie dla Twojej córeczki, kadr z nieświadomym zagrożenia krasnoludkiem