Węszynosko sorki ale nie mogę się powstrzymaćweszynoska pisze:Załóż mu po prostu kaganiec....

A Salwa jest kochana i od początku pomaga ostre FE

Węszynosko sorki ale nie mogę się powstrzymaćweszynoska pisze:Załóż mu po prostu kaganiec....
jakby mu na łeb spadła deska do prasowania, to Esoxowi skończyłyby się chyba wszystkie problemy z DunajemDarek pisze: Jak mu coś spadnie na łeb (deska do prasowania, miotła ,garnek - coś co zrobi duzo hałasu nie krzywdy) to nie bedzie tam zaglądał
Działa.! otworzył, drzwi, zobaczył mały płotek i odpuścił.Darek pisze:Irek, kibicuję Wam od początku,(...)Jeżeli chodzi o szafę to jak płotek nie zadziała to zastaw na niego pułapkę. Jak mu coś spadnie na łeb (deska do prasowania, miotła ,garnek - coś co zrobi duzo hałasu nie krzywdy) to nie bedzie tam zaglądał
też tak myślę, że przejdzie z czasemmiszakai pisze:Cygaro był kupojadem w tym samym mniej więcej wieku i ani żwacze ani Rumen Tabs definitywnie nie pomogły. Po prostu przeszło...
...też tak słyszałamweszynoska pisze:no bo konskie kupy są the best
tys prowdawladekbud pisze:A ja już tam wolę jak się nażre, niż wytarza. Smak to jakimś smakołykiem szybko zabije, za zapach
to może jakąś gicz cielęcą z mięchem surowym mu dajcie....uszy suszone albo coESOX pisze:Je Royala, czasem gotowany ryż/mięso/marchewka. Inne rzeczy jako dodatki nie główne danie