Słabo widziszqzia pisze:Czy cos wiecej wiecie na temat tej suczki? Nie ma nigdzie nr telefonu do wlasciciela, albo ja slabo widze. Chetnie bym sie czegos wiecej dowiedziala o niej.
Kasia

W pierwszym poście jest wszystko podane

Słabo widziszqzia pisze:Czy cos wiecej wiecie na temat tej suczki? Nie ma nigdzie nr telefonu do wlasciciela, albo ja slabo widze. Chetnie bym sie czegos wiecej dowiedziala o niej.
Kasia
Porażka !AniaRe pisze: przy okazji weterynarz wygadywał takie bzdury, że nie do uwierzenia -że szczeniaki sie na entropię szczepi w wieku kilku tygodni)![]()
Czy to ten sam lekarz stwierdził entropium, który wygadywał te bzdury? Jeśli tak, to może trzeba iść do innego lekarza, żeby sprawdził powieki?AniaRe pisze:Osa ma obejrzane przez wetarynarza oczy, ma niestety obustronną entropię .
(przy okazji weterynarz wygadywał takie bzdury, że nie do uwierzenia -że szczeniaki sie na entropię szczepi w wieku kilku tygodni)![]()
Czekam na odpowiedź opiekunki, czy suczka nadal jest do sprzedania,czy do adopcji.
a może po prostu ma podwójny rząd rzęs i dlatego łzawi?AniaRe pisze:Ja szczerze mówiąc, nie wierzyłabym mu, gdyby entropii nie stwierdził. Ale opiekunka Osy opowiadała, ze suczce łazawią oczy, że jakis lekarz powiedział, że to kanaliki zatkane i zalecił zabieg za 500 zł. i że ciagle przemywali.
a teraz -jak zrozumiałam kolejny lekarz wydał takie zaświadczenie.