UGIER Poszły w Las

bea100

Re: UGIER Poszły w Las

Post autor: bea100 »

Czyham na zdjęcia (zresztą Ułana też) jak nie wiem co ;) . Tu już widać. Dwaj chłopcy wzięli po mamie ciemne oko- bardzo mnie to cieszy :piwko:
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

bea100 pisze:Czyham na zdjęcia (zresztą Ułana też) jak nie wiem co ;) . Tu już widać. Dwaj chłopcy wzięli po mamie ciemne oko- bardzo mnie to cieszy :piwko:
Myślę, że jakby Hultaj umiał czytać to czułby się bardzo urażony powyższym tekstem o ciemnym oku...
bea100

Nie miałby czym być urażony ;) - Dunia ma ciemniejsze oko niż Monia czy Hultaj. Co nie znaczy przecież, że Hultaj (Monia) mają jasne oczy bo to widać i tak przecież nie jest.
Awatar użytkownika
hania

Miałby, miałby. Bo to jak sformuowałaś sugeruje, że Hultaj ma jasne oko. Gdyby było napisane np "tak ciemne oko jak Dunia" to bym się nie czepiała. Ale wpis "po mamie ciemne oko" sugeruje wyraźnie, że ojciec ma jasne.
bea100

No być może to było niefortunne- masz rację. O tym nie pomyślałam :wstydek: Dla mnie to było oczywiste ale być może nie dla wszystkich. Jednak kto zna Hultaja czy Monię (choćby ze zdjęć) ten przecież widzi i wie dobrze.
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Wracając do tematu przewodniego mnie się i fotki i okazy na fotkach podobają :zgoda:
A Urwis ma za co ciągnąć :D
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
monik

Post autor: monik »

Aszemi pisze:Wracając do tematu przewodniego mnie się i fotki i okazy na fotkach podobają :zgoda:
A Urwis ma za co ciągnąć :D
Taaaaaaa i to nie tylko za uszy, za dwa bąbelki też :roll: :evil:

Ale co się dziwić, w końcu Ugier to Urwis, a Urwis to jakby nie było syn Hultaja* :twisted:

* zaraz Hania da mi fangę w nos :lol:
Awatar użytkownika
agaziel
Gadu-Gadu: 0

Post autor: agaziel »

Rozkoszny Ugierek, oczu oderwać nie można :marzyc: :marzyc: :marzyc: :marzyc: :marzyc:
Awatar użytkownika
hania

monik pisze:
Aszemi pisze:
Ale co się dziwić, w końcu Ugier to Urwis, a Urwis to jakby nie było syn Hultaja* :twisted:

Nie dam :D
Przy naszym poprzednim miocie padały propozycje w stylu Drań syn Hultaja, Demolka córka Hultaja itp
monik

Post autor: monik »

hania pisze:
monik pisze:
Aszemi pisze:

Nie dam :D
Przy naszym poprzednim miocie padały propozycje w stylu Drań syn Hultaja, Demolka córka Hultaja itp
Dobre :gleba: :gleba: :gleba:
ODPOWIEDZ