Czy mógłby ktoś polecić mi b. dobrą hodowle?

Z góry bardzo dziękuję.
... i napisałeś swoje, niewiele wnoszące do dyskusji.ogończyk pisze:Przeczytałem Twoje wynurzenia a'propos Przyszłego Psa w Rodzinie...
Może jednak pora pomyśleć o wakacyjnym urlopie Ogończykuogończyk pisze:Pomyśl o jakimś owczarku lub małym terierku
Mnie na chwilę obecną, do posiadania Ogara, wystarcza motywacja w stylu 'bo tak !!' albo 'bo żaden inny !!'ogończyk pisze:Po kiego grzyba Wam Ogar?
Szczególnie, że i teriery i owczarki do dogoterapii nadają się zdecydowanie gorzej niż ogar.rafkow pisze:Może jednak pora pomyśleć o wakacyjnym urlopie Ogończykuogończyk pisze:Pomyśl o jakimś owczarku lub małym terierku
Nijak nie mogę pojąć, czemu z ogarzej drogi chcesz ich skierować na terrierzą lub owczarkową
Bo to jedyna słuszna rasaogończyk pisze:"Po kiego grzyba Wam Ogar?"
Jest trochęlorelaiNRF pisze:Czy mógłby ktoś polecić mi b. dobrą hodowle?![]()
My właśnie wybraliśmy ogara "bo tak" bo to najbardziej psi pies na świecie i tyle !rafkow pisze:Mnie na chwilę obecną, do posiadania Ogara, wystarcza motywacja w stylu 'bo tak !!' albo 'bo żaden inny !!'ogończyk pisze:Po kiego grzyba Wam Ogar?
Zobacz jak wielu ludziom na forum, zmienił się późniejszy styl życia oraz zainteresowania, właśnie dzięki posiadaniu Ogara.
Ale jak widać, z posiadaniem Ogara, muszą być już na wstępie związane bardziej szczytne cele