Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
Re: Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
Dzisiaj miot M kończy pół roku: Magia, Miodun (Olek), Mewa, Modra, Major (Magnat), Mag, Malina, Mina, Mech, Malwa. Niech zdrowo rosną i będą tak piękne dalej.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Wszystkiego naj naj...dla miotu M...alez czas leci...
I ode mnie Wszystkiego Najlepszego! 

- Załączniki
-
- urodziny61.gif (31.54 KiB) Przejrzano 680 razy
A u nas rywalizacja na całego.
Kiedy pojawia się jakiś pies za bramą warty obszczekania rozpoczyna się bieganie i obszczekiwanie. W ferworze następuje spięcie, przynajmniej jest tak od wczoraj, i walka która wygląda dla kogoś postronnego dosyć groźnie.
jak na razie 2 do 0 dla Leśnego, ale ran żadnych nie ma. 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
u nas jest walka jak wracam z pracy, wychodzę z auta, jedno i drugie chce piszczeć ze szczęścia Pasja w zazdrości goni Zagaja on na jej spojrzenie ucieka daleko, daleko...

U nas też walka z tymże 1:1 jak już są takie bardzo szczęśliwe i najedzone to jest skakanie sobie do ...mord ,odgłosy niesamowite trochę Zojka piszczy jak ja Łaz za ucho podgryza ,to znowu Łazik piszczy jak ona go podgryza np. w tyłek albo w pęcinkę albo w miejsca intymne 

U nas to już nie ma formy zabawowej, bardziej Leśny próbuje pokazać jaki jest już duży i Reda już tu nie rządzi.
Oczywiście ran żadnych nie ma, ale stroszenie sierści, warczenie, wywracanie i gryzienie. Wczoraj nawet po takiej akcji i uspokojeniu się trochę podszedł do nie, położył jej łapę na karku i czekał na to co ona zrobi, a ona nic. chyba zaczyna do niej docierać kto jest większy i ma więcej testosteronu.
A taka rywalizacja o pieszczoty to codziennie. Wołam Leśnego przychodzi Reda, każe Leśnemu usiąść siada Reda, dać Leśkowi łapę podaje ona. Głaszczę jedno pojawia się drugie i przepychają się nawzajem. Ale Leś pozwala Redzie wyjeść swoje jedzenie, nawet nie warknie. Teraz całkiem stracił apetyt, jak nie dostanie gotowanego to może cały dzień o wodzie przeżyć, raz udało mi się nakarmić go suchym z ręki kuleczka po kuleczce, ale następnego dnia odmówił. Miednica mu sterczy.

A taka rywalizacja o pieszczoty to codziennie. Wołam Leśnego przychodzi Reda, każe Leśnemu usiąść siada Reda, dać Leśkowi łapę podaje ona. Głaszczę jedno pojawia się drugie i przepychają się nawzajem. Ale Leś pozwala Redzie wyjeść swoje jedzenie, nawet nie warknie. Teraz całkiem stracił apetyt, jak nie dostanie gotowanego to może cały dzień o wodzie przeżyć, raz udało mi się nakarmić go suchym z ręki kuleczka po kuleczce, ale następnego dnia odmówił. Miednica mu sterczy.
Nie było żadnych kół do góry.
Ona grzecznie dotrzymywała towarzystwa pańci i też się opalała.