Jak tam u Was sezon ogródkowy ? U nas borówki 🫐 posadzone
Młoda rozkręca się ale dystans do starszego ma. W końcu ile razy można dostać łomot

Uchaty teraz został najbardziej karnym psem. Przy nodze chodzi, komendy wykonuje … No pies ideał

wszystko za ciastki … nawet przypomniało mu się gdzie zabawki są bo w końcu jest biednym małym misiem i on tez musi bawić wie akurat tym czym Borówa

Ogólnie młoda jest mu trochę obojętna. Owszem trochę sie z nią pobawi, pogoni, da w łeb łapą ale ileż można

Myśle, że bardziej się rozkręci jak zaczniemy na spacery wychodzić do lasu i młoda zacznie zapach zmieniać na podlotka. ( z Codą było tak samo )
Borówka świetnie się u nas odnalazła. Wie już gdzie jadłodajnia, gdzie spanko i zabawa. W domu praktycznie się nie załatwia ale ja jestem w domu wiec pilnuje żeby biegła na ogród. W nocy czasem zostawi sik na podkładzie ale na

już przychodzi po mnie i biegnie pod drzwi na taras.
Bezbłędnie robi „siad” i podaje łapę

jeszcze musi przyzwyczaić się do imienia ale pracujemy nad tym i powoli zaczyna reagować
Pięknie potrafi zająć się sama zabawą ale tez chętnie aportuje z piłeczką. Zobaczymy jak długo

Odpukać nie zjada mebli i kapci. Czasem skubanie rośliny na ogrodzie ale jak dostanie opieprz to udaje, ze to nie ona. Ogarzy standard

Z kotem rodzi się przyjaźń

raz się całują, ciągną za ogon a za chwile któreś dostaje po pysku … życie

Przytyła już pół kg i jakby ciut spoważniała

Póki co śpi po szaleństwach na śniegu bo dziś u nas powrót zimy i 🫐 załapała się na pierwszy śnieg
Życie pod palmami 🫐