Hodowla Poszły w Las FCI >zaprasza na pogaduchy
Re: Hodowla Poszły w Las zaprasza na pogaduchy
No a to jedyna pamiątka ze spotkania z moim braciszkiem Estragonem W Szczecinie w zeszłym roku.
Może Hajnówka, Stany i reszta do kompletu ?
Może Hajnówka, Stany i reszta do kompletu ?
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
No proszę a kiedy to się w Szczecinie było że się nie dało znać 

To było jak Salwa miała szlaban na bieganie, nie chciałem jej przeszkadzać.Aszemi pisze:No proszę a kiedy to się w Szczecinie było że się nie dało znać
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Wigro pisze:[
To było jak Salwa miała szlaban na bieganie, nie chciałem jej przeszkadzać.

- Aszemi
- Kontakt:
No tak faktycznie przypominam sobie że to było wtedy jak wredny wet pociął jej łapę 

- Aszemi
- Kontakt:
Pozdrowienia ze Szczecina przesyła ESTRAGON
Więcej fotek w temacie spacery- Szczecińskie podboje
A co do samego Estragona zwanego Eliotem to myślę że niedługo pojawi się na wystawach chyba mi się udało namówić
A i właściciel powiedział że chce Ci wysłać płytkę z jego zdjęciami ale kiedy tego nie wie nikt
Tak czy siak mam nadzieje że częściej będzie się pojawiać na spacerach wspólnych a wtedy będę przypominać

Więcej fotek w temacie spacery- Szczecińskie podboje
A co do samego Estragona zwanego Eliotem to myślę że niedługo pojawi się na wystawach chyba mi się udało namówić

A i właściciel powiedział że chce Ci wysłać płytkę z jego zdjęciami ale kiedy tego nie wie nikt

Tak czy siak mam nadzieje że częściej będzie się pojawiać na spacerach wspólnych a wtedy będę przypominać

- Aszemi
- Kontakt:
I kolejne pozdrowienia tym razem od Uplotki domowo Soni 
Suńka jest świetna jej pańcia jest bardzo zadowolona i widać że od pierwszej chwili kocha ja ponad wszystko
Mała jest bardzo żywa wesoła pogodna chociaż jak pańcia Ania mówiła że przy odbieraniu była niemrawa i bała się że będzie leniuszek ale okazało się że to pozorantka i nie chciała stresować pańci że wejdzie jej na głowę
Widać już wielką więź bo Sonia na krok jej nie opuszcza- przerywała najciekawszą zabawę jak tylko pańcia wychodziła z pokoju
Oczęta moim zdaniem ma w porządku no może oprócz tych wstrętnych komarów ale to schodzi więc lada dzień powinno być super
W czwartek przychodzi do Salwy na przeszkolenie
zobaczymy jak to będzie 

Suńka jest świetna jej pańcia jest bardzo zadowolona i widać że od pierwszej chwili kocha ja ponad wszystko

Mała jest bardzo żywa wesoła pogodna chociaż jak pańcia Ania mówiła że przy odbieraniu była niemrawa i bała się że będzie leniuszek ale okazało się że to pozorantka i nie chciała stresować pańci że wejdzie jej na głowę

Widać już wielką więź bo Sonia na krok jej nie opuszcza- przerywała najciekawszą zabawę jak tylko pańcia wychodziła z pokoju
Oczęta moim zdaniem ma w porządku no może oprócz tych wstrętnych komarów ale to schodzi więc lada dzień powinno być super

W czwartek przychodzi do Salwy na przeszkolenie

Mała jest kochana,to sobie Aszemi odbijesz za brak ogarków
Tylko nie ściskaj jej za mocno
,chociaż Sonia ? tak? nie daje sobie w kaszkę dmuchać 

Uploteczka śliczna
Ugierek też ma "komarową" skórę dookoła oczu, ale widzę że pomalutku mu to zarasta więc będzie za jakiś czas git mam nadzieję 
Pozdrowienia od brata Ugra

Pozdrowienia od brata Ugra

- Sylwia_TRIUMFIK