KWPR w Nowym Dworze 28.11.2021
Moderator: BACHMATsforanemroda
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
KWPR w Nowym Dworze 28.11.2021
W tą niedzielę odbyła się wystawa w Nowym Dworze. Gratulacje dla uczestników. Może ktoś jest zorientowany kto ufundował takie piękne rozetki dla zwycięzców?
Re: KWPR w Nowym Dworze 28.11.2021
Lusia, a któż by inny

- qzia
- Kontakt:
Może się sama odezwie i powie skąd jest zdjęcie umieszczone na rozetach?
Zamówiłam w Elite zoo . Jeżeli komuś przeszkadza zdjęcie na rozecie bo jest jego to proszę pozwać firmę która wykonała rozety . A przy okazji jest mi bardzo przykro że moje starania nagrodzenia przybyłych na wystawę ( nie mówiąc o wydanych pieniądzach ) zostały skrytykowane. P.S. po co zapisała się Pani na wystawę aby nie przyjechać?
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Przecież nikt nic nie krytykuje

Chodzi o to, że ktoś sobie zawłaszcza z sieci cudze rysunki, fotki, a to nie jest legalne nie wspominając już o kulturze.
Sama nie raz tego doświadczyłam i to nie jest fajne.
Jeszcze raz piszę - pretensje nie do mnie a do firmy . Zaczynam się zniechęcać do fundowania nagród.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Jakbym ja za każdym razem oglądając swoje zdjęcia na obcych stronach miała się zniechęcać to pewnie aparat zostawiałabym w domu
. Lusia nie rób focha bo po co
? Swoją drogą napisałabym do tej firmy od kogo mają ten rysunek.
Byłam pewna, że Qzia te rozety ufundowała widząc, że jej pies jest na nich. Słabe to bardzo od strony firmy, która to zlecenie realizowała
.

Byłam pewna, że Qzia te rozety ufundowała widząc, że jej pies jest na nich. Słabe to bardzo od strony firmy, która to zlecenie realizowała

- qzia
- Kontakt:

Ja niestety nie mam czasu na pilotowanie rozetek i.t.p. rzeczy . Wiele spraw zostawiam osobom wykonującym zlecenia tym bardziej że poprzednio nikt się nie czepiał co do zdjęć . nie mam parcia umieszczania moich pupilów na rozetach. To ma być miła pamiątka dla tych co znależli czas i przyjechali z ogarami a nie autoreklama mojej hodowli i moich suczek.Staram się przez takie upominki zachęcić ludzi którzy "robią " kilometry a potem 2 minuty na ringu z pobieżnym opisem i jak to się mówi - wracajcie do chaty. Coś z pobytu na wystawie im zostaje.
Posługiwanie się kradzionym mieniem to chyba też nie jest w porządku i na pewno nie zasługuje na oklaski. A granie teraz obrażonej, nie jest chyba lepszym wyjściem, niż odrobina pokory, że się miało w tym procederze swój udział.
Też myślałam, że to rozety z Psiej Comety przez to foto - bo na FB już co niektórzy się chwalili swoimi bezkonkurencyjnymi złotymi medalami

Quzia, ponieważ firma na tym zarabia, to ja bym nie odpuściła:
https://www.prawyprofil.pl/ktos-ukradl- ... -co-robic/